Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Η δημοσιογραφία δεν ασκείται με αναληθή γεγονότα να παρουσιάζονται ως αληθινά

   Πολλοί ακούνε συμβουλές που μόνο οι σοφοί τις εφαρμόζουν                                

                                  

 




Η παραπληροφόρηση στη δημοσιογραφία είναι έγκλημα 

Διαβάζω 


Σχηματίστηκε η νέα διοίκηση του Ατρόμητου Χιλιομοδίου με τον Γιάννη Ντόχα να αναλαμβάνει τον προεδρικό θώκο.

Μετά τις πρόσφατες παραιτήσεις μέλων του Δ.Σ και την έκτακτη Γενική Συνέλευση, ορίστηκε η νέα διοίκηση της οποίας, θα ηγηθεί ο Γιάννης Ντόχας.

Πλην του Ντόχα, νέα πρόσωπα στο Δ.Σ. είναι οι Χρήστος Χρηστίδης και Ανέστης Γκρούτσης. 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Ορισμένοι νομίζουν ότι όταν έχουν ένα πληκτρολόγιο μπορούν να γράφουν ότι θέλουν. Και να τα διαβάζω και να επαναστατώ που νέοι άνθρωποι έχουν καταταγεί στην χειρότεροι μορφή της δημοσιογραφίας αυτή του λιβανίσματος Και πρώτη φορά θα τους αντιμετωπίσω με σχετική ευγένεια. Γιατί δεν μπορώ να τους ανεχθώ να γράφουν

 Μετά τις πρόσφατες παραιτήσεις μέλων του Δ.Σ και την έκτακτη Γενική Συνέλευση, ορίστηκε η νέα διοίκηση της οποίας, θα ηγηθεί ο Γιάννης Ντόχας.

Ναι είχαν βγάλει την παρακάτω ανακοίνωση 

Την ερχόμενη Δευτέρα (28/9) θα διεξαχθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ατρόμητου Χιλιομοδίου, από την οποία, θα προκύψει η νέα διοίκηση.  

«Μετά την παραίτηση της πλειοψηφίας του Δ.Σ συγκαλείται έκτακτη γ. Συνέλευση την Δευτέρα 28/9/2020 και ώρα 19.00 στο κοινοτικό κατάστημα Χιλιομοδιου, για την εκλογή νέου Δ.Σ.

Παρακαλούνται τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου να προσέλθουν την προκαθορισμένη ώρα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Και η οποία ανακοίνωση εξαφανίστηκε και ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε η συνέλευση  και η διοίκησης βγήκε μέσα σε μια ταβέρνα  αντί για μέλη υπήρχαν τραπέζια και καρέκλες. Και αυτή η τήρηση της διαδικασίας θέτει αυτομάτως σ ακυρότητα όλο το νέον Συμβούλιο Επίσης ο πρόεδρος ο αντιπρόεδρος και ο ταμίας δεν έχουν το δικαίωμα της εκλογής γιατί δεν είναι μέλη της ομάδας. Αυτά όλα έπρεπε να τα γνώριζαν τα Λυκόπουλα της Δημοσιογραφίας αφού ανέλαβαν να ενημερώνουν το κόσμο.