Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Ο Τριπολιτσιώτης Τσιχριτζής σας δουλεύει και εσείς τον ψηφίζετε

 Έγινε η επανάσταση στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο Τα σωματεία της τρίτης κατηγορίας από ένδεκα έγιναν δέκα τρία. 

" ... πανηγυρίζει ο εικονικός πρόεδρος για την αύξηση των σωματείων της τρίτης κατηγορίας "

Διαβάζω



Με τη συμμετοχή 13 ομάδων θα διεξαχθεί φέτος το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας Κορινθίας, που ξεκινά την Κυριακή 25 Οκτωβρίου.Στο πρωτάθλημα επιστρέφουν φέτος οι Περαχώρα, Παμφενεατικός, ΑΠΣ Αγιάννης, Δάφνη Εξαμιλίων και Ακαδημία Λεχαίου. Αντίθετα, δεν δήλωσε συμμετοχή ο Ποσειδών Κυρά Βρύσης.Αναλυτικά οι 13 ομάδες της φετινής περιόδου είναι οι εξής: 

ΑΟ Λεχαίου, Προοδευτική Περιγιαλίου, Ταρσινά ’97, Δάφνη Εξαμιλίων, Δάφνη Πουλίτσας, Νέοι Στιμάγκας, Περαχώρα, Παμφενεατικός, Απέσσας, ΑΟ Λαύκας, Αναγέννηση Κιάτου, ΑΠΣ Αγιάννης, Ακαδημία Λεχαίου.

Την Δευτέρα (12/10)  πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Κορινθίας η κλήρωση του πρωταθλήματος, που όπως προαναφέραμε, αρχίζει την Κυριακή 25 Οκτωβρίου.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Ο πολύπειρος Νομικός σε θέματα εκλογών όταν με απάτη το 2004 έγινε πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος  Το 2009 έκρυψε και αυτός και η εφορία ότι τον πιάσανε με την κατσίκα ( εικονικό τιμολόγιο ) στην πλάτη Και η απόκρυψης αυτή ήταν να εκλεγεί πρόεδρος της ένωσης. Ενώ αν το μάθαιναν οι παράγοντες ούτε φαροφύλακας δεν θα είχε εκλεγεί στα Αντι -Κύθηρα 

Και στις εκλογές του 2017 είχαμε 

11. ∆ΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ 22.059 χορηγηθέντα   9.000 προγραμματισθέντα 

Αν και ρωτήσαμε πολλές φορές τον ταμία Νίκο Ραχανιώτη τα ονόματα αυτών που πήρανε τα Δάνεια και τα βοηθήματα δεν μας απάντησε γιατί όλοι ήταν ψηφοφόροι του Μιχάλη Τσιχριτζή Και το προγραμματισμένο ποσόν των 9.000 ευρώ να γίνει 22.059 ευρώ που δεν υπάρχει προηγούμενο πιστεύω σε καμία ένωση. Η προκλητικότητα στη χειρότερη μορφή. 

Και ερχόμαστε στο χάρισμα των οφειλών που έκανε ο Λουδοβίκος 14 που είμαι

βέβαιος ότι πάλι υπάρχει σκάνδαλο. Γιατί θα αφορούν ομάδες που είχαν εγκαταλείψει γιατί δεν είχαν να πληρώσουν τα οφειλόμενα. Περίτρανο παράδειγμα ο ΑΠΕΣΣΑΣ  που χρωστούσε 550 ευρώ όταν εγκατέλειψε. Η Δάφνη Εξαμιλίων γνωστή προσπάθεια της.  για να ψηφίσει τον αδελφό του προπονητή. Θα παρουσίαζε μεγάλο ενδιαφέρον να δοθεί στην δημοσιότητα το Δ Σ της Ακαδημίας Λεχαίου και τι επαγγέλλονται. Πρέπει να  μας εξηγήσει η ένωσης πότε πρέπει να ξεκινήσει ο Αηγιάννης για να φτάσει στο Φενεό ή στην Λαύκα.