Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Σας δουλεύει ο Λουδοβίκος 14 με τα καθρεπτάκια ( βραβεύσεις ) που μοιράζει στους Ιθαγενείς.

 Πρόεδρε Καναβέ  μια βράβευση δυο σφαγιασμοί και έχει ο Θεός. Η πόρτα της Νοταρά 48 δεν ευνοεί τους Αγίους Θεοδώρους 

Μετά τον ορισμό των διαιτητών έγραψα

 

Άγιοι Θεόδωροι -- Α Ο Λουτράκι 

Διαιτητής Κεφιλής 

Βοηθοί Οικονόμου --Βορινιώτης 

Σχόλιο Νικηφόρου

Ανήκει στην Ένωση Έβρου και τον θεωρούσα μεγάλο αστέρι διαιτητικό. Μα το παιχνίδι Ηρακλή Λεχαίου -- Σπαθοβούνι μου έκανε να αλλάξω άποψη. Θα είμαι στον αγώνα αυτόν και να είναι βέβαιος ότι θα γράψω μόνο την αλήθεια. 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Η ομάδα του Α Ο Λουτράκι που την έχω δει σε δυο αγώνες --σφαγιασμούς παίζει ποδόσφαιρο που δεν έχει καμία σχέση με τις άλλες ομάδες. Και έρχομαι στο ντέρμπι που ΄έγινε στη γήπεδο με το ιστορικό όνομα του αείμνηστου φίλου μου Γιάννη Στέφα. Θέλω να ρωτήσω τον πιο φανατικό οπαδό των Αγίων Θεοδώρων να μου πει Εκτός από τον Α Ο Λουτράκι αν υπήρχε άλλη ομάδα. μέσα στο γήπεδο; Και δικαιολογημένα γιατί τι μπορεί να προσφέρει ο Ξύδης όταν τα βλαστάρια του Α Ο Λ αλώνιζαν το γήπεδο. Και εκεί ήρθε ο διαιτητή Κεφιλής που του έγραψα ότι θα παρακολουθήσω τον αγώνα και θα γράψω μόνο αλήθειες. Και αυτό θα κάνω με το χέρι στην καρδιά. 

Ρωτώ τον άρχοντα του αγώνα Κεφιλή 

Στό τέλος του αγώνα έδωσες ένα πέναλτι υπέρ των των Αγίων Θεοδώρων Και καλά έκανες γιατί ήταν. Αυτή η φάσης τι διέφερε από αυτή που έγινε στο πρώτο ημιχρόνιο και ήταν πέναλτι υπέρ του Α Ο Λουτράκι;  Στο πρώτο ημιχρόνιο άφησες την πρωτοβουλία στους επόπτες και εσύ είχες περιοριστείς στο κυκλικό της σέντρας Αυτός ο βοηθός που είχε την επίθεση των Αγίων Θεοδώρων δεν έκανε  λάθη αλλά εγκλήματα. Στο δεύτερο μέρος έκοψε με δυο ανύπαρκτα οφσάιντ τον Α Ο Λ που σημαίνει ότι τα λάθη του δεν ήταν τυχαία. Αλλά αυτό που έκρινε τον αγώνα ήταν που δεν έβγαλε δεύτερη κίτρινη κάρτα σε παίκτη των Αγίων Θεοδώρων. 

Ναι διαιτητή Κεφιλή με τις μεροληπτικές αποφάσεις σου στέρησες από τον Α Ο Λ δυο βαθμούς όχι γιατί ήθελες να ευνοήσεις την ομάδα των Αγίων Θεοδώρων αλλά να βγάλεις από την κούρσα του πρωταθλήματος τον Α Ο Λ. Αγωνίζομαι να ξυπνήσω τους παράγοντες ότι συμμετέχουν σ ένα πρωτάθλημα κατευθυνόμενο. Μα δεν είναι ο Α Ο Λουτράκι χαμένος πέρα για πέρα Του έχει μείνει μια βράβευση; Προς το ολότελα καλή είναι η βράβευσης που μετριάζει  τον πόνο των σφαγιασμών Στο πρώτο όμιλο υπάρχει ήδη ο πρώτος αναζητήσετε τον δεύτερο. Και η Κόρινθος 06 είχε καλή ομάδα αλλά έχασε χωρίς ήττα το πρωτάθλημα