Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Τενεάτης --Άγιοι Θεόδωροι ένας αγώνας που θα βγάέι τις μάσκες.

Αφού το μεγαλύτερο σκάνδαλο έμεινε ατιμώρητο να μη προσδοκά πρωτάθλημα η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων 

 Θα σας ξεσκεπάζω και δεν λαμβάνω υπόψη τους δειλούς και βαλτούς Πάνους Βλάχους Και επειδή έμαθα και τους υποβολείς έγινα πλέον επικίνδυνος


Έβαλα τα μπουκάλια με το νερό που δεν έχουν καμία σχέση με τους αγίους Θεοδώρους για να προετοιμάσω τους φιλάθλους παίκτες και προπονητή που το περασμένο Σαββάτο αν και ήταν μακριά από την έδρα τους ενίσχυσαν την ομάδα τους Και εκείνο που παρατήρησα ήταν η άψογη στάση των. Βέβαια είχαν την εύνοια του διαιτητή αλλά ας μη πλανώνται. Ο διαιτητής Κεφιλής δεν είχε στόχο την ομάδα τους αλλά τον Α Ο Λουτράκι που το κατεστημένο την υπολογίζει.. Βέβαια η βράβευσης του προέδρου Καναβού τους εμπόδισε να κάνουν διαμαρτυρίες. Μια βράβευση δικαιολογεί ακόμα και δυο σφαγιασμούς. 

Η ομάδα του Τενεάτη έχει γερούς δεσμούς με την πύλη Νοταρά 48. Και θα σας θυμίσω τον περσινό αγώνα  που έδωσε με τον Α Ο Λουτράκι αυτός ο "βράχος "της διαιτησία πρόεδρος Βλαχοπάνος ακύρωσε κανονικό τέρμα του Α Ο Λ αν και η φάσης έγινε μπροστά  στον διαιτητή και πολύ μακριά από τον επόπτης - αξιωματούχο πρόεδρο .

Ο Τενεάτης έχασε από τον Α Ο Λουτράκι με 1-0 εκτός έδρας Νίκησε τον Παννεμεατικό  στη Νεμέα με 1-0 Τον Ισθμιακό στα Αθίκια  με 2-0  Τον Σαρωνικό στο Γαλατάκι με 2-0 Και στο γήπεδο του νίκησε τον Κύψελο με 3-0 Βαθμούς 12 και έχει πετύχει 8 τέρματα και έχει δεχτεί μόνο 1. 

Και η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων η πιο ευχάριστη έκπληξη του φετινού   πρωταθλήματος που την τελευταία αγωνιστική δεν μας παρουσίασε την εικόνα σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έχει πετύχει. Που όλα ήταν νικηφόρα εκτός από αυτό με το Λουτράκι  που έληξε ισόπαλο. Και αν ο διαιτητής δεν τους ευνοούσε θα έχαναν τον αγώνα  ( Νίκησε Ολυμπιακό Λουτρακίου 3-0 Σαρωνικό 2-0 Κύψελο 1-0 Κόρινθο 06 1-0   και Λουτάκι 1-1 έχει βαθμούς 13 και έχει πετύχει 8 τέρματα και έχει δεχτεί 1. Είναι η ομάδα των Αγίων πρώτη μέχρι τον ερχόμενο Σάββατο.