Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Ελλάς Βέλου εναντίον Θύελλας Πετρίου σ ένα αγώνα που για μένα θα είναι βαρόμετρο.

 Η Ελλάδα του Βέλου είναι μια νέα έκδοση του Ζευγολατιού του Βιομηχάνου Πισιμίση;



Ομολογώ ότι έπεσα μεγάλο θύμα του Βιομηχάνου --πολιτικού--και ολίγον παράγοντας του 


ποδοσφαίρου  ο Αρκάς Θανάση Πισιμίση που ενώ ήταν κόντρα με τον Αρκάδα Τσιχριτζή σκούπισε όλους τους τίτλους.  Και παρακολουθώ την πορεία της Ελλάδας Βέλου την ομάδα του πρώτου αντιπροέδρου της ένωσης που έφυγε νύχτα από το πόστο του γιατί μάλλον πρέπει να αισθάνθηκε  ντροπή γι αυτό εξαφανίστηκε Γιατί δεν θα μπορούσε να συμβαδίσει με το ΒΟΥ αντιπρόεδρο τον Παγκορινθιακό υβριστή που καταπατά το καταστατικό και κανένας δεν τολμά να τον επαναφέρει στην τάξη. Επίσης ο Γιώργος Τριαντάφυλλος που ο Λουδοβίκος 14 τον χαρακτήρισε αχάριστο τώρα η ομάδα του σαρώνει αφού η Νοταρά 48 κάνει ότι δεν βλέπει  αν και είμαστε στην πέμπτη αγωνιστική και η ομάδα του Βέλου  παρελαύνει  νικώντας τον Πανκαμαριακό με 4-1 Τον Ολυμπιακό Άσσου με 2- 1 τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου με 2-0 και φιλοδώρησε το Ζευγολατιό με 6-1.Έχει στις τέσσερις αγωνιστικές ισάριθμες νίκες πέτυχε 14 τέρματα και δέχτηκε 3.
Από την πείρα που έχουμε στην Κόρινθο 06  μέχρι και τηλεοπτικό μηδενισμό είχαμε Και τώρα  συνεχίζεται αν και η ομάδα είναι τελευταία  
Και από την άλλη πλευρά του λόφου έχουμε την ομάδα του ηρωικού Πετρί την Θύελλα που έχει χάσει στο γήπεδο της από τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου με ένα 2-0 που στην κυριολεξία μας κούφανε. Κερδίζει το Ζευγολατιό εκτόε έδρας με ένα καθαρό 3-0 Χάνει στο Κιάτο από τον Πέλοπα με 1-3 Και έρχεται το 4-1 επί του Άρη Βοχαϊκού που ούτε ως ανέκδοτο δεν μπορούσε να περάσει. Και να έχει δυο νίκες και δυο ήττες Και έχει πετύχει 8 τέρματα και έχει δεχτεί 6. Βαθμοί 6. .