Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Ζητάμε από τα νιάτα σεβασμό και πειθαρχία και εμείς οι οδηγοί των παρανομούμε.

 Δημήτρης Δημόπουλος : Παρατηρητής τάξεως υπηρετεί την αταξία 


Κύριες πρόεδρε της Ε Π Ο 

Εδώ στην Κορινθία τον πρόεδρο της Ένωσης Μιχάλη Τσιχριτζή τον αποκαλώ Λουδοβίκο 14 γιατί έχει 


καταργήσει κάθε νόμο διάταξη και κανονισμών του ποδοσφαίρου γιατί πιστεύει όπως και ο Βασιλιάς της Γαλλίας όλα αυτά τα εκπροσωπεί η αφεντιά του. Και αυτό δεν το γράφω για πρώτη φορά αλλά για πολλοστή. Και από μέρος του κρατά μια σιωπή που δυστυχώς κανέναν δεν ενοχλεί Με αποτέλεσμα να γράψω " Μήπως είμαστε νυμφομανής κοινωνία που δεν κάνουμε επιλογή επιβητόρων αλλά επιδιώκουμε των επιβήτορα. "

Τον περασμένο Σαββάτο 24 - 10- 2020 υπήρχε ένας αγώνας ντέρμπι για το τοπικό πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας Κορινθίας. Η Ένωσης όρισε παρατηρητή τάξεως τον σύμβουλό της  Δημήτρη Δημόπουλο που όταν ασκεί τα καθήκοντα  του παραβιάζει τους κανονισμούς  της Ε Π Ο.

 Παράδειγμα που δείχνει ότι δεν υπολογίζει απολύτως τίποτα μια και αντλεί την εξουσία από τον Λουδοβίκο 14 ο παρατηρητής Δημόπουλος σ ένα αγώνα έβριζαν τον Αλέκο Πνευματικό που τότε ήταν Δήμαρχος Κορινθίων Και ο Δήμαρχος τον συνάντησε στο ημιχρόνιο και του είπε για τις ύβρεις Και στην έκθεση του δεν έγραψε απολύτως τίποτα Και ο τότε δήμαρχος έδωσε συνέντευξη και κατήγγειλε το γεγονός. Και ενώ έπρεπε να επέμβει η πειθαρχική επιτροπή της ένωσης  δεν έγινε το παραμικρό. Αντίθετα έγραψε με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα έκαναν οι παράγοντες της ομάδας που δεν ήταν φιλική με τον Πρόεδρος της ένωσης ( Λουδοβίκο 14 )

Και ερχόμαστε στον αγώνα τον τελευταίο που ήταν παρατηρητής τάξεως Ευρισκόμενος  μέσα στον αγωνιστικό χώρο κάπνιζε αρειμανίως. Και σας ερωτά κ. Πρόεδρε της Ε Π Ο αυτός θα μπορέσει να συνεχίσει τα καθήκοντα του παρατηρητή τάξεως.; Βέβαια έχουμε προηγούμενο με άλλον παρατηρητή τάξεως που μόλις έδειξε στους φιλάθλους τα γεννητικά του όργανα Επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό που του έκανα Λουδοβίκος 14 .