Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Μιχάλη Τσιχριτζή : Όλα τα βρόμισες και το μόνο που μπορείς να κάνεις Να ξεκουμπιστείτε μαζί με την αυλή σου.

Τσιχριτζής :"Μια σκέτη τραγωδία!  Ήδη το περσινό σύστημα, δεν απέδωσε και  δίκαια δέχθηκε την αρνητική κριτική όλων μας. Ήταν ένα πρωτάθλημα που δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω." Αναφέρεται στις Μικτές και δεν βλέπει το δικό του Μαύρο χάλι στα πρωταθλήματα της υποδομής της ένωσης 

Και η απάντηση του μικρού ποδοσφαιριστή 

Εμένα δεν με δουλεύει κανένας γιατί δεν έχω κάνει όνειρα Γιατί Τσιχριτζής και Όνειρα δεν συμβαδίζουν. Ακολουθώ και εγώ τα λόγια του ποιητή " ψάξε να βρεις και άναβε το λυχνάρι πριν σε βρει η νύχτα "

Το πρωτάθλημα των Κ--16

 Πρώτη αγωνιστική 

Σαρωνικός --Ηρακλής Ξυλοκάστρου = 1-4

Ζευγολατιό --Τενεάτης                           3-2 

Πήγασος --Ατρόμητος Χιλιομοδίου       2-1

Κόρινθος 06--Πέλοπας Κιάτου               2-2

Ελλάς Βέλου--Άγιος Γεώργιος   αναβάλλεται 

Δεύτερη αγωνιστική 

Ατρόμητος Χιλιομοδίου --Ζευγολατιό    3-2

Άγιος Γεώργιος --Σαρωνικός                   2-1

Λουτράκι-- Πήγασος                               2-0

Τενεάτης --Ηρακλής Ξυλοκάστρου         0-5

Πέλοπας Κιάτου -- Ελλάς Βέλου  αναβάλλεται 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Και πριν αρχίσει το πρωτάθλημα των Κ--16 οι ένδεκα ομάδες γίνονται δέκα Που και αυτές πάλι γίνονται οκτώ αφού ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας και ο Πήγασος μόνο στα πρωταθλήματα των υποδομών Στο  πρωτάθλημα των Κ--16  συμμετέχουν οκτώ ομάδες από αυτές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας παίζουν είκοσι και σ αυτό της δεύτερης κατηγορίας δέκα πέντε. Σύνολον τριάντα πέντε Από αυτές μόνο οι οκτώ ομάδες λαμβάνουν μέρος στο πρωτάθλημα Κ-16. Ποσοστό 22,86% Και έχει και την θρασύτητα να παριστάνει τον πρόεδρο της  ένωσης και να δίνει ακόμα και συνεντεύξεις Μα δεν ντρέπονται οι παράγοντες να ψηφίζουν τον άνθρωπο που διαλύει το ποδόσφαιρο της Κορινθίας συνειδητά αφού λόγω κατασκευής το μισεί ; Επομένως την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν αυτοί που του δίνουν την δύναμη να κάνει κακό στο άθλημα του ποδοσφαίρου. 





ν