Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Υπάρχει ανοιχτή διαδρομή γυρολόγων ποδοσφαιριστών με τον Π Α Σ Κόρινθος αλλ΄; και δηλώσεις παθόντων.

 Ο Αλέξανδρος Ντερτιλής ο 27χρονος πρόκανε και αγωνίστηκε με την φανέλα Διαγόρα Ρόδου--Α Ο Λουτράκι--Κόρινθος 06--Α Ο Υπάτου και τώρα Π Α Σ Κόρινθος

Διαβάζω 

«Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ντερτιλή Αλέξανδρου. Η διοίκηση του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.


Ο Ντερτιλής επιστρέφει στην Κόρινθο, για να τη βοηθήσει στην προσπάθεια για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και την επιστροφή στη Γ’ Εθνική, στην οποία, έχει σημαντική θητεία, με Διαγόρα, ΑΟ Λουτράκι, Κόρινθο ’06 και τελευταία στον ΑΟ Υπάτου.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Τον ποδοσφαιριστή Ντερτιλή όταν τον είδα πρώτη φορά να αγωνίζεται με την φανέλα του Α Ο Λουτράκι αναρωτήθηκα πως αυτός ο παίκτης δεν είναι βασικός κάποιας ομάδας πρώτης εθνικής κατηγορίας. Τον ξανά συναντώ με την Κόρινθο 06 που μόλις ο πρόεδρος έμεινε από ρευστό πήρε των ομματιών του για να βρει όχι φανέλα αλλά κάποιον που δεν θα έμεινε από ευρώ Και τώρα πριν σχεδόν  αρχίσει η ποδοσφαιρική περίοδος  διαβάζω ότι πάλι λάκισε ο Ντερτιλής από την ομάδα του Υπάτου και πήγε στην Μπάρτσα  της Κορίνθου Όταν έφυγε από την Κόρινθο 06 προπονητής ήταν ο Κορίνθιος Παναγιώτης Τζαναβάρας  Και τώρα πάλι στον Ύπατο είναι ο ίδιος προπονητής Με μια μικρή διαφορά από την Κόρινθο 06 προπονητής και παίκτης κούνησαν το μαντήλι του αποχωρισμού μαζί.Δεν γνωρίζω τώρα αν έφυγε και ο προπονητής μαζί με τον ποδοσφαιριστή από τον Ύπατο..  Θα το μάθουμε και θα το γράψουμε. Τώρα αν παρέμεινε ο προπονητής  και έφυγε ο ποδοσφαιριστής πρέπει να τον ψάρεψε ο κ.Γ@Μ@Ω . Αλλά αυτός θα μπορέσει  να εγκαταλείψει την ομάδα του Π Α Σ που σύμφωνα με δηλώσεις του Αρκάδιου Βαζέχα ενώ πήραμε το πρωτάθλημα μείναμε απλήρωτοι και μας υποχρέωναν να κάνουμε μπάνιο στο καταχείμωνο μα κρύο νερό ( δηλώσεις που δεν τόλμησε να διαψεύσει δικαστικά ο κ Γ@Μ@Ω αν και προφορικά απείλησε ) γιατί σύμφωνα με την ποδοσφαιρική του πορεία είναι ένας γνήσιος γυρολόγος που ακόμα και μηνών θητεία έχει σε ομάδες. Και αυτή είναι η απάντηση γιατί δεν έπαιξε σε ομάδα πρώτης εθνικής κατηγορίας. Γιατί ακολούθησε το σκεπτικό του γυρολόγου και όχι του καλού ποδοσφαιριστή.