Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Ο ΠΑΣ Κόρινθος αντιμετωπίζει τον Σαρωνικό

 Π Α Σ Κόρινθος η ομάδα με τους περισσότερους γυρολόγους από Πειραιά μεριά. 


Διαβάζω ότι ο Π Α Σ Κόρινθος ότι δέχεται εγγραφές για την Ακαδημία Και στην προκήρυξη των 


πρωταθλημάτων παίδων ( Κ-14 ) και εφήβων ( Κ--16 ) παρατηρώ ότι δεν υπάρχει το όνομα του Π Α Σ σε καμία κατηγορία. Που σημαίνει ότι ο Π Α Σ δεν έχει υποδομή και στηρίζεται μόνο σε γυρολόγους που τώρα προέρχονται από την αγορά του Πειραιά Μάλιστα ότι δυο παίκτες γυρολόγοι λάκισαν. 

Στο γήπεδο του Συνοικισμού που θα ασχοληθώ προσεχώς ο ιστορικός Π Α Σ θα συναντήσει τον πρό τελευταίο του πρωταθλήματος Σαρωνικό που ΄χει μόνο ένα βαθμό από μια ισοπαλία με το Ισθμιακό ( 1-1 ) και τρεις ήττες από τους Αγίους Θεοδώρους τον Κύψελο και τον Τενεάτη Και μάλιστα έχασε και με το ίδιο σκορ 2-0. Και έτσι ο Σαρωνικός να έχει έναν βαθμό ( Κόρινθος 06 δεν έχει κανέναν ) και  έχει πετύχει ένα τέρμα και να έχει δεχτεί επτά. 

Και ο γηπεδούχος Π Α Σ να έχει νικήσει την Κόρινθο 06 με 2-0 Να έχει αποσπάσει μια ισοπαλία από τον Α Ο Λουτράκι με 2-2 και από τον Παννεμεατικό με 0-0 και νικάει τον Ισθμιακό με 4-0 Με βαθμούς οκτώ και έχει πετύχει οκτώ τέρματα και να έχει δεχτεί δυο. Και να απέχει από την πρώτη ομάδα που είναι οι Άγιοι Θεόδωρου στην τέταρτη αγωνιστική τέσσερις βαθμούς Αυτό τα λέει όλα.