Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Α Ο Λουτράκι στο Θώδειο Στάδιο συναντά τον Παννεμεατικό που είναι αδύναμος αλλά με την βοήθεια του διαιτητή μπορεί να κάνει την ζημιά. ή


“Ουκ εα με καθεύδειν το του Α Ο Λουτράκι  τρόπαιον”



Από την μια έχουμε τον Α Ο Λουτράκι να πρωτοστατεί στην υποδομή και η Ένωσης σε πέντε αγωνιστικές να  τον έχει σφάξει σε δυο ( οι εκδορείς Διαιτητές Κεφιλής--Κωνσταντόπουλος )


   Μετά από την Κόρινθο 06 ήρθε η δική σας σειρά αγαπητοί της ομάδας του Α Ο Λουτράκι. Και ενώ βρισκόμαστε στην πέμπτη αγωνιστική και έχετε χάσει τέσσερις βαθμούς από Λάθη των διαιτητών Και η βράβευση  να μη σας ρίχνουν στάχτη στα μάτια με τις βραβεύσεις . Νομίζω ότι ο Α Ο Λ ο σημερινός παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αλλά όταν έχεις τον Κεφιλή και τον Κωνσταντόπουλο χρόνια αμέτρητα να παίζει δεν μπορεί να νικήσει .

Στο αθλητικό παλάτι του Λουτρακίου που φέρει το όνομα του δωρητή  Χρήστου Θώδη ο ΑΟ Λουτράκι θα αντιμετωπίσει τον ιστορικό Παννεμεατικό και όπως αποδεικνύεται έχουμε μείνει από διαιτητές και αυτοί που έχουν μείνει ή αυτοί που έχουν κάνει μεταγραφές και έχουν έρθει στην ένωση δεν είναι ότι και το καλύτερο. με αποτέλεσμα να έχουμε τα πρώτα διαιτητικά σημάδια   που προκάλεσαν οργή. 

Η ομάδα του Λουτρακίου στους πέντε αγώνες που έδωσε έχι πετύχει τρεις νίκες ( με Τενεάτη  1-0 με Ολυμπιακό Λουτρακίου 6-0 και με Κόρινθο 06 1-0 ) και έφερε δυο ισοπαλίες  ( Με Π ΑΣ Κόρινθο 2-2 και με Αγίους Θεοδώρους  1-1) Κατέχει την τέταρτη θέση με 11 βαθμούς και έχει πετύχει 11 τέρματα και έχει δεχτεί 3. 

Και από την άλλη ο Παννεμεατικός που κουβαλά τσουβάλια ιστορία δεν περνάει και την καλύτερη φάση της ποδοσφαιρικής του περιόδου Γιατί τα αποτελέσματα είναι ο καλύτερος καθρέπτης για μια ομάδα. Αφού έχει ηττηθεί από τον Κύψελο με 3-1 από τον Τενεάτη με 1-0 και από τον Ολυμπιακό Λουτράκι με 2-1 Και νίκησε την Κόρινθο 06 με 3-2 και απέσπασε ισόπαλο αποτέλεσμα από Τον Π Α Σ Κόρινθο ( 0-0 ) την ομάδα της καρδιάς του Λουδοβίκου 14 Και να έχει πετύχει 8 τέρμα και έχει δεχτεί 8.Προσωπικά πιστεύω ότι η ομάδα της Νεμέας θα συνέλθει γιατί  το χρωστά στην ιστορία του.