Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Σεβασμό στον Κορίνθιο προπονητή.


Μέσα στην συμφωνία ο προπονητής υπογράφει ότι θα έχει μόνο νίκες ;

Διαβάζω 

Παρελθόν αποτελεί ο Βασίλης Κοκιόπουλος από την τεχνική ηγεσία του Σαρωνικού!


Ο σύλλογος ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό και πλέον, βρίσκεται σε επαφές για τον αντικαταστάτη του. Ο Κοκιόπουλος κάθισε σε δύο αγώνες στον πάγκο του Σαρωνικού, στο 1-1 με τον Ισθμιακό και στην ήττα (0-2) από τους Αγίους Θεοδώρους.

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Βασίλη Κοκιόπουλο!

Ευχόμαστε ότι καλύτερο στον προπονητή και άνθρωπο κ.Κοκιόπουλο και τον ευχαριστούμε για την προσφορά του!

Το επόμενο διάστημα η ομάδα μας θα ανακοινώσει τον νέο της προπονητή!», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Από την πλευρά του ο Κοκιόπουλος ευχαρίστησε διοίκηση και παίκτες και ευχήθηκε να καταφέρει ο Σαρωνικός να πετύχει τους στόχους του. «Ευχαριστώ την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της τη φετινή σεζόν», δήλωσε ο πρώην πια προπονητής της ομάδας

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Θυμάμαι την περίπτωση που προπονητής του Σαρωνικού ήταν  ο Νίκος Πίλιουρας   Και σε μια στιγμή εκνευρισμού έκανε κριτική στον διαιτητή Καρσιώτη και τιμωρήθηκε από την κατευθυνόμενη πειθαρχική επιτροπή της ένωσης . Αλλά τιμωρήθηκε μαζί του και ο γενικός αρχηγός  της ομάδας. Και κανένα πρόβλημα για τον διοικητικό παράγοντα αλλά τον προπονητή τον απέλυσαν Και μετά από μικρό χρονικό διάστημα τον ξανά πήρανε. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει σοβαρή διοίκηση. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ανεξάρτητη διοίκηση των Κορινθίων προπονητών  δεν το κάνει θέμα αυτό. Γιατί πρέπει οι δάσκαλοι του ποδοσφαίρου να μένουν στο απυρόβλητο και όχι γιατί έχασε η ομάδα σ ένα αγώνα και έφερε ένα ισόπαλο αποτέλεσμα να του δείχνουμε την πόρτα.