Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Ο Πανκαμαριακός υποδέχεται στο Ξυλόκαστρο τον οικοδεσπότη Ηρακλή

Και ο Πανκαμαριακός και ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου που καταψήφισαν ένα δικό τους άνθρωπο ...


 ...τον γιατρό Στάθη Γκουρβέλο και ένας  στενός συνεργάτης του τον πούλησε και έτσι το ποδόσφαιρο της Κορινθίας από αυτόν που ψηφίσατε πλήρως διαλύεται. 



Η ομάδα ΄του Πανκαμαριακού που έχει έδρα το Καμάρι το χωριό που έχει βγάλει πολλούς και καλούς παίκτες στο Ξυλόκαστρο που είναι γηπεδούχος  θα συναντήσει τον τοπικό Ηρακλή. Που δεν είναι η πρώτη φορά που το γράφω που ότι ο τρόπος που αγωνίζεται μου αρέσει.Κατά την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο άρχισε με μια ήττα πολύ μεγάλη με ένα 4-1 από την πολλά υποσχόμενη Ελλάδα Βέλου Φέρνει ισόπαλο αποτέλεσμα με την Θύελλα Κ. Διμηνιού  2-2 Νικάει με 1-0 τον Αστέρα Δερβενίου με 1-0 Και έρχεται η ήττα από τον Πέλοπα με 3-0. Και μια ανηφόρα θα φέρι κατηφόρα και με ένα 5-2 νικάει τον Ολυμπιακό Άσσου Και σήμερα να είναι στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 7 βαθμούς Έχει πετύχει 9 τέρματα και δέχτηκε 11. 

Και ερχόμαστε στην ομάδα του Ηρακλή Ξυλοκάστρου που νομίζω με αυτά που γνωρίζω γύρω από το ποδόσφαιρο ότι η ομάδα του Ηρακλή μπορεί να πετύχει το καλύτερο αλλά και με την ίδια ευκολία το χειρότερο. Και ενώ νικά στην έδρα της την Θύελλα Πετρίου  με 2-0 ένα αποτέλεσμα που ξάφνιασε όλους.Και στο δεύτερο αγώνα παθαίνει συντριβή από τον Άρη Βοχαϊκού με 4-1 Χάνει με 2-0 από την Ελλάδα Βέλου,Νικά την Θύελλα Κ Διμηνιού  με 2-1 και έρχεται η βαριά ήττα από τον Αστέρα Δερβενίου με 3-0. Είναι στη όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα  με 6 βαθμούς και ενώ έχει δεχτεί 10 τέρματα έχει βάλει 5.