Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Σχολιασμός από τον Νικηφόρο τις αποδόσεις των ομάδων του δεύτερου ομίλου του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας

 Επί ημερών Μιχάλη Τσιχριτζή πρέπει να σας οδηγεί ως Άστρον φωτεινό τα παθήματα  της Κορίνθου 06 

" ...μεταγραφές μπορεί να κάνατε αλλά δεν ρωτήσατε τον Λουδοβίκο 14 αν σας επιτρέπει  να κάνετε ομάδα. Και γι αυτό μας προέκυψε Θύελλα Κ Διμηνιού που έχει Μέντορα τον γλωσσολόγο - εκλογικό μάγειρα. "


Ελλάς Βέλου κατά την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο παρουσιάζει μια ομάδα που νομίζω ότι δεν είχε καμία σχέση με τα τελευταία χρόνια Αλλά και η Κόρινθος 06 ήταν  καλή αλλά έχασε αήττητη το πρωτάθλημα που πρέπει αυτό να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες. Γιατί ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Βέλου Γιώργος Τριαντάφυλλος έχει χαρακτηριστεί από τον άρχοντα της οδού Νοταρά 48 ως αχάριστος γιατί τον έκανε πρόεδρο της ένωσης. Αν το αχάριστος παραμένει τότε πολύ σύντομα θα δούμε τον πρώτο σφαγιασμό. Αλλά μπορεί να έχουμε καμία νέα περίπτωση Πισιμίση ενώ ήταν κόντρα φανερά στο Μιχάλη Τσιχριτζή φανερά κάτω από το τραπέζι τον έκανε πρόεδρο την ένωσης στις εκλογές του 2013 από την μια και από την άλλη να σαρώνει τίτλους  Η Ελλάδα στην τρίτη αγωνιστική έχει τρεις νίκες που σημαίνει 9 βαθμούς πέτυχε 8 τέρματα και δέχτηκε 2 


Πέλοπας Κιάτου τελευταία δυο φορές πήρε το πρωτάθλημα με τρομερά σκάνδαλα που θα έγραφα ξευτελίζουν το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας   αλλά αυτό έγινε συνήθεια να το κατακτά όχι η καλύτερη ομάδα αλλά αυτή που θέλει η Νοταρά 48 Ο Πέλοπας παρουσιάζεται αδύνατος με δυο νίκες που την μία την αμφισβήτησε ο αντίπαλος της και μια ισοπαλία εκτός έδρας με τον Αστέρα Δερβενίου που είναι προ τελευταίος στη βαθμολογία. Έχει 7 βαθμούς με 2 νίκες και μια ισοπαλία Πέτυχε 5 τέρματα και δέχτηκε 2.

Ολυμπιακός Άσσου που έχει 6 βαθμούς και έχει πετύχει δυο νίκες  με τέρματα υπέρ του 5 και κατά του 2. Και αυτή  η μαγική εικόνα οφείλεται στην υπέρ ευαισθησία της Θύελλας Κ Διμηνιού που κατά καιρούς έχει κάνει ενστάσεις μέσα στο γράμμα και στο πνεύμα των κανονισμών του ποδοσφαίρου που κατά καιρούς έχει καταπατήσει μια και έχει μπάρμπα στην οδό Νοταρά 48 και μάλιστα ξακουστό  το γνωστό γλωσσολόγο- εκλογικό μάγειρα  Τάκη Βράκα επιμελητή του Μπαμπινιώτη Αλλά τώρα η ένσταση δεν έγινε για όφελος της Θύελλας Κ Διμηνιού αλλά για το την έννοια της δικαιοσύνης την οποία ποτέ δεν σεβάστηκε ούτε η Θύελλα Κ Διμηνιού αλλά ούτε και ένωσης της οδού Νοταρά 48 . Αλλά και να κόψουμε την φόρα του Άρη Βοχαϊκού που τόλμησε να κάνει ομάδα Καλά δεν ήξεραν γιατί δεν έμπαιναν στο κόπο να ρωτήσουν τον Δημήτρη Μπινιάρη τον πρόεδρο της Κόρινθος 06 τι τράβηξε από τον Λουδοβίκο 14 

Άρης Βοχαϊκού που έκανε βροντερή εμφάνιση στην πρώτη αγωνιστική και αυτός ο κρότος πείραξε τους ένοικους της οδού Νοταρά 48 Και έτσι έβαλαν το όργανό τους το καμάρι του γλωσσολόγου --εκλογικό μάγειρα Τάκη Βράκα την Θύελλα Κ Διμηνιού να σβήσει την βροντή μ ένα τεράστιο μηδενισμό. Και έτσι ένα σκορ 4-0  να γίνει 0-3 και  να χάσει με το ξεκίνημα έναν αγώνα δικό του. Αλλά υπάρχουν και χειρότερα αφού από την Κόρινθο 06 της κλέψανε τρία  πρωταθλήματα χωρίς καν να τηρήσουν τα προσχήματα Επομένως αγαπητοί που αποτελείτε την Διοίκηση της ομάδας του χωριού σας ο μηδενισμός είναι η αρχή του Γολγοθά σας.Και κανέναν δεν θα έχετε δίπλα σας παρά μόνο τον Νικηφόρο που δεν περιμένει να του ανοίξει καμία πόρτα.  για να βάλει το τσουκάλι στην φωτιά.  Μετά τον μηδενισμό ο Άρης Βοχαϊκού έχει 2 νίκες και μια ήττα. Και έχει βάλει 7 τέρματα και έχει δεχτεί 5. 

Πανκαμαριακός  που έκανε και πολλές μεταγραφές και που πήρε και προπονητή τον Αλέκο Αλεξανδρή που όμως έχει μια νίκη μια ισοπαλία και μια  ήττα και πέτυχε 4 τέρματα και έχει δεχτεί 6. . 

Ηρακλής Ξυλοκάστρου που κατά την γνώμη είναι η ομάδα που μπορεί να φέρει τα πιο αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα Και να δεχτεί τους σφαγιασμούς από τα διαιτητικά όργανα της Νικηφόρου 48. Αλλά και να βγάλει και τις καλύτερες ανακοινώσεις.  Μέχρι που γράφονται οι αράδες αυτές έχει πετύχει μόνο μια νίκη εκτός έδρας επί της Θύελλας Πετρίου και μετά να υποστεί δυο ήττες και να συγκεντρώσει 3 βαθμούς και να πετύχει 4 τέρματα και να δεχτεί 6.  

Θύελλα Πετρίου η ομάδα του χωριού με τους τριακόσιους κατοίκους. Που κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο δέχτηκε κλοπές δελτίων από τα αποδυτήρια των διαιτητών. Και αντί ο έχοντας την ευθύνη Διαιτητής  που είναι αστυνομικός να καλέσει τους συναδέλφους του έκανε κάτι το μοναδικό Κυνήγησε τον πρόεδρο της ομάδας του Πετρίου που τιμωρήθηκε μάλιστα Και δεν δέχτηκε καμία παρατήρηση ούτε από τον φορέα ούτε και από την Αστυνομία.Έχει  η Θύελλα Πετρίου  έχει πετύχει μια νίκη και έχει υποστεί δυο ήττες Και πέτυχε τέσσερα τέρματα και δέχτηκε πέντε. Ο πρόεδρος παραμένει φίλος του Λουδοβίκου 14  

Θύελλα Κ Διμηνιού που έδωσε μαθήματα δικαιοσύνης αφού έχει Μέντορα τον εκλογικό μάγειρα και γνωστό γλωσσολόγο Τάκη Βράκα Που δίνει μαθήματα δικαιοσύνης στην κατευθυνόμενη πειθαρχική επιτροπή Αλλά και από την άλλη ένα πουλάκι μου θυμίζει την παροιμία " Δάσκαλε που δίδασκες και νόμους δεν κρατούσες. Μηδενίσαμε τον Άρη Βοχαϊκου για να μάθει να μη ψηλώνει απότομα χωρίς την έγκριση της μεγάλης πύλης Νοταρά 48 Και κατέχει την όγδοη θέση επί συνόλου δέκα Και για να το "πετύχει" αυτό έφερε δυο ισόπαλα αποτελέσματα και έχασε σ ένα αγώνα Και δυο φορές βρήκανε αντίπαλα δίκτυα και τρεις φορές παραβιάστηκαν τα δικά της. Και η ειρωνεία να χαρίζεις τρεις βαθμούς στον Ολυμπιακό Άσσου και εσύ να έχεις μόνο δυο.   

Αστέρας Δερβενίου που θα τον ακολουθεί το μαύρισμα του Στρατή Μαραγκού που η οικογένεια του έχει τόσα πολλά προσφέρει  στην ομάδα αυτή. Και ψηφίστηκε ο Λουδοβίκος 14 που το όργανο του ο Διαιτητής Φραντζής τους έσφαξε στο γήπεδο του συνοικισμού και ενώ προηγείτο με 0-2 έχασε με 3-2 ο Αστέρας Και αυτό το καθεστώς να το έχει εγκρίνει ο Αστέρας Που μοιάζει με αυτό " Σφάξε με Αγά αρκεί να με αλείψεις με λάδι. Τους δυο βαθμούς που συγκέντρωσε ΄ήταν από δυο ισοπαλίες χωρίς τέρματα ( 0-0-) και μια ήττα. Και δέχτηκε ένα τέρμα χωρίς να βάλει κανένα.   

Α Ο Ζευγολατιού
είμαι βέβαιος ότι πληρώνει αμαρτίες του Βιομηχάνου Πολιτικού και ένα φεγγάρι ποδοσφαιρικού παράγοντα μέχρι να αποκτήσει τα πολιτικά αξιώματα Και καλά κάνει ο Αρκάς που με τον άλλον Αρκάδα Μιχάλη Τσιχριτζή ψηφίζονται από τους αφελείς Κορίνθιους. Πρόεδρε του Ζευγολατιού για να πετύχεις θέλει υπομονή. Γιατί καλά έχεις οργανωθεί και αυτό θα φέρει καρπούς. Και η τελευταία θέση θα είνα σε μικρό χρονικό διάστημα μια θλιβερή ανάμνηση