Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Σχολιασμός από τον Νικηφόρο τις αποδόσεις των ομάδων του πρώτου ομίλου του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας

 Να φοβάσαι  την πόρτα της Νοταρά 48 ακόμα και αν κομίζει ... βραβεία. 


" Ο Α Ο Λουτράκι έχει πολύ καλή ομάδα και πρέπει να τον περιφρουρήσει η διοίκηση από τους Κωνσταντόπουλους" 


Η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων χωρίς δικό της  γήπεδο ( ας είναι καλά η πλημμύρα και οι δημοτικοί άρχοντες )   βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα Και αυτό μετρά πολύ μια και πρέπει να κάνει προπόνηση σ ένα γήπεδο που το μοιράζονται πέντε ομάδες αφού στο δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων από τον καιρό που είμαι κάτοικος του Δήμου έχει γίνει μόνο το γήπεδο  που φέρει το όνομα του αείμνηστου φίλου μου Γιάννη Στέφα. Βρισκόμαστε στην τρίτη αγωνιστική και οι Άγιοι  Θεόδωροι έχουν τρεις νίκες που σημαίνει 9 βαθμούς και πέτυχε 6 τέρματα και έχει δεχτεί 0 

Ο Α Ο Λουτράκι νομίζω αυτό που είδα έχει μια πολύ καλή ομάδα και αυτό θα μας το δείξει στην συνέχεια του πρωταθλήματος Βέβαια υπάρχουν και οι αστάθμητοι παράγοντες όπως ο αγώνας με τον Π Α Σ Κόρινθο που έχουμε κλοπή δυο βαθμών Που όμως συμψηφίζονται με την βράβευση του προέδρου Θωμά Καναβού που το άρεσε και η μετάδοση η τηλεοπτική την οποία εγώ χαρακτήρισα απαράδεκτη. Έχει δυο νίκες και μια "στημένη" πέρα για πέρα ισοπαλία Βαθμούς 7 και πέτυχε 9 τέρματα και δέχτηκε 2.  

Ο Κύψελος η ομάδα του Αλέκου Αμπαδιωτάκη  είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη που και αυτός έχει 7 βαθμούς αν και είναι μια ομάδα που στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας είχε υποστεί σφαγιασμούς και συμμετέχει στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας λόγω διακοπής του πρωταθλήματος και ισοβαθμούσε με την τρίτη ομάδα Αν συνεχιζόταν  το πρωτάθλημα τεχνικά θα την άφηναν  τέταρτη Και ο Κύψελος έχει 7 βαθμούς με δυο νίκες και μια ισοπαλία Και πέτυχε 6 τέρματα και δέχτηκε 2 

Τενεάτης Αθικίων που αυτή η ομάδα έχει βγάλει πολλούς και καλούς παίκτες και που χάθηκαν αν και μερικοί προσπάθησαν να πετάξουν αλλά δεν μπόρεσαν γιατί στην άσκημη τους δεν είχαν το χέρι που θα τους κρατούσε. Στην φετινή  ποδοσφαιρική περίοδο έχει δυο νίκες και μια ήττα από την πολύ καλή ομάδα του Α Ο Λουτράκι. Και έχει 6 βαθμούς και πέτυχε 3 τέρματα και έχει δεχτεί 1. 

Π Α Σ Κόρινθος Δεν θα μπορέσω να γράψω τίποτα για την ομάδα της καρδιάς του Λουδοβίκου 14 που έχει ασυλία και προστάτες όλη την Νοταρά 48 Που αφήνει παίκτες απλήρωτους και τους υποχρεώνει να κάνουν μπάνιο με κρύο νερό το καταχείμωνο. και κανένας να μη κοκκινίζει. 

Ολυμπιακός Λουτρακίου είναι μια ομάδα που με τον πακτωλό των χρημάτων που μπήκαν στα ταμεία της θα μπορούσε σήμερα να ήταν άνετα στο πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής κατηγορίας. Και ευτυχώς που βρέθηκε ένας που δεν είχε καμία υποχρέωση ο καταψηφιστείς στις δημοτικές εκλογές Γιώργος Δέδες και κράτησε την ομάδα στην  αθλητική ενέργεια.. Όταν οι επαγγελματίες παράγοντες το έβαλαν στα πόδια.  Μάλιστα και μια πολύ βαριά ήττα  από τον Α Ο Λουτράκι με 6-0  Και θυμάμαι μια παροιμία Ερώτηση  Ποιος σου έβγαλε το μάτι Απάντηση Ο αδελφός μου Και ο ερωτών Α γι αυτό είναι βαθιά. Έχει 3 βαθμούς και έχει βάλει 2 τέρματα και έχει δεχτεί 9. 

Ισθμιακός η αρχαιότερη ομάδα μετά τον Παναθηναϊκό  της Ελλάδος  Ο Π Α Ο ιδρύθηκε το 1908 και ο Ισθμιακός 1910 από Άγγλους που δούλευαν στη διώρυγα Δεν πρέπει να πανικοβληθεί η διοίκησης που έχει δυο ισοπαλίες και μια ήττα και βαθμούς 2  που σημαίνει 7 βαθμούς από τον πρώτο ( έχει παίξει δυο αγώνες εκτός έδρας.) και έχει πετύχει 2 τέρματα και έχει δεχτεί 4. 

Παννεμεατικός
η ομάδα που άρχισε πολύ άσκημα με δυο ήττες μια εντός και η άλλη εκτός  και μια ισοπαλία Που σημαίνει ένας βαθμός και έχει πετύχει 1 τέρμα και έχει δεχτεί 4.  Σήμερα μας παρουσιάζει την χειρότερη εικόνα η ιστορική ομάδα της Νεμέας  Πιστεύω ότι όλα θα διορθωθούν.

Σαρωνικός Γαλατακίου
η ομάδα που παίζει με τους προπονητές  και με κάθε ήττα τους αλλάζει. Και ο Σαρωνικός ακολουθεί τον Παννεμεατικό με 1 βαθμό αφού έχει δυο ήττες και μια ισοπαλία και έχει πετύχει 1 τέρμα και έχει δεχτεί 5.

Κόρινθος 06 εδώ έχουμε το απόλυτο μηδέν αφού 0 βαθμούς έχει που σημαίνει τρεις ήττες και δεν έχει  πετύχει κανένα τέρμα  ( 0 ) Στέκομαι όμως με σεβασμό  στην προσπάθεια του Δημήτρη Μπινιάρη  του προέδρου της Κορίνθου 06  που προσπαθεί να σταθεί με τα παιδιά της Ακαδημίας. Την ομάδα αυτή την έφερε σ αυτή την απογοητευτική θέση  ο ίδιος ο Μιχάλης Τσιχριτζής γιατί έπρεπε να εκτελέσει τις εντολές του κ. Γ@Μ@Ω που χωρίς να έχει ομάδα κατάκτησε το πρωτάθλημα για να πάει στην τρίτη εθνική κατηγορία και να πάθει το θάνατο της αρκούδας και να γελοιοποιήσει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.