Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Πανκαμαριακός --Πέλοπας Κιάτου. ένας επικίνδυνος αγώνας

Ο Πανκαμαριακός με προπονητή τον Αλέκο Αλεξανδρή  αντιμετωπίζει τον Πέλοπα Κιάτο που το στηρίζει ο γνωστός γλωσσολόγος --εκλογικός μάγειρας Τάκης Βράκας  



Πάντα μου άρεσε το ποδόσφαιρο που έπαιζε ο Πανκαμαριακός εκτός από τον αγώνα με την 


Κόρινθο 06 που για να καθυστερήσουν ή να τον χαλάσουν τον αγώνα έπεφταν κάτω. Νόμισαν ότι παίρνοντας ένα μεγάλο όνομα παλαίμαχου ποδοσφαιριστή θα έκαναν και μεγάλη ομάδα Αυτό προσωπικά το θεωρώ μεγάλο σφάλμα Και αποδεικνύεται από την πορεία της ομάδας του Καμάρι  Έχει στον πρώτο αγώνα μια ήττα και στο δεύτερο μια ισοπαλία και στον τρίτο μια νίκη.  και έχει πετύχει τέσσερα τέρματα και έχει δεχτεί έξι. 

 Ο Πέλοπας με δυο νίκες και μια ισοπαλία   πρέπει να προβληματίσει την διοίκηση Γιατί νίκησε μέσα στο Κιάτο το Ζευγολατιό με 2-1 στο 94 και φεύγα λεπτό την νίκη ( Επιστήμονας στις καθυστερήσεις ο διαιτητής Χονδρόπουλος ) . Μεγάλο ρόλο θα παίξει ο διαιτητής Που εμείς θα τον κρίνουμε πριν διαιτητεύσει αμέσως μετά τον ορισμό . Αν και τα ονόματα τους τα ανακοινώνουν βαθιά μεσάνυχτα. Μα περιμένω και ξεβρακώνω πριν από τον αγώνα τον άρχοντα που ορίζουν τα ανδρείκελα.