Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Ηλίας Σιώκος παρηγορούμαι ότι θα γίνει ένας καλός προπονητής δάσκαλος του ποδοσφαίρου.

  • Τα τρία Τ της επιτυχίαςΤαλέντο, Τόλμη, Τύχη.                                              Οδυσσέας Ελύτης


                                                                                                             

 έγραψα 

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018

Ηλίας Σιώκος Ένα από τα γνήσια ποδοσφαιρικά ταλέντα έμεινε δυστυχώς ...ταλέντο !!!





AO LOUTRAKI




Ο Α.Ο Λουτράκι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Σιώκο.
Ο αρχηγός της ομάδα μας θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του για 5η συνεχόμενη χρονιά.
Όλη η οικογένεια του Α.Ο Λουτράκι του εύχεται υγεία και μια ακόμη δημιουργική χρονιά

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 


Έκτιζα το σπίτι μου στο Λουτράκι και μια μέρα ξεκίνησα με τα πόδια να περπατήσω και να γνωρίσω το μέρος που η γυναίκα μου διάλεξε να κάνει εξοχικό .Και βρέθηκε περπατώντας περίπου δυο χιλιόμετρα μπροστά στο Θώδειο Στάδιο Από περιέργεια  πέρασα την πόρτα και βρέθηκα μπροστά σε δυο θαύματα  Σ ένα καταπληκτικό γήπεδο που από τότε το χαρακτηρίζω στολίδι Και το δεύτερο θαύμα ένας μικρούλης που είχε πολλά μαλλιά και μια μπάλα που αποτελούσε το 1|3 του σώματος του και την  είχε τιθασεύσει και παρά τον αέρα που ομολογώ τον αισθανόμουν αφού με εμπόδιζε στο περπάτημα. Και να βλέπω ένα μικρό που όπως λέει ο λαός μας δεν είχε βγει από το αυγό να κοντρολάρει την μπάλα κατά τέτοιο τρόπο που προσπαθούσες να βρεις το κορδόνι που την είχε δέσει. Έχω δει πολλούς παίκτες λόγω του πόστου που είχα στην Α Ε Κ.κανένας δεν μ εντυπωσίασε όπως ο μακρυμάλλης  αυτός λιλιπούτειος ποδοσφαιριστής.
Τότε πήγαινα στο κέντρο τύπου Λουτρακίου  και αγόραζα τις εφημερίδες μου και είχα γνωριστεί με τον ιδιοκτήτη του. Και μη έχοντας κανέναν για να εκφράσω τον ενθουσιασμό μου γι αυτό που είδα στο Θώδειο Στάδιο την πλήρωσε ο συμπαθέστατος Γιώργος που του είπα αυτά που είδα. Χαμογελώντας μου έδειξε έναν κύριο λέγοντας " Αυτός είναι ο παππούς του" Και απευθυνόμενος του είπα " Κύριε στην οικογένεια σας έχετε ένα  πολύ μεγάλο ταλέντο ποδψοσφαιρικό "
Όταν γύρισα να μείνω μόνιμα στο Λουτράκι βρίσκω το ταλέντο να παίζει στον Ολυμπιακό Λουτρακίου Αμέσως ήρθα σ επικοινωνία με τον προπονητή  Αλέξη Τσώλη που τότε προπονούσε τον Θρασύβουλο ομάδα πρώτης Εθνικής Κατηγορίας.
Και ενώ όλα ήταν έτοιμα για να γίνει η μεταγραφή   έμαθα ότι ο ποδοσφαιριστής υπόγραψε στον Π Α Σ Κόρινθο. Έτσι χάθηκε ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό ταλέντο που αν "έπεφτε" στα χέρια ενός σωστού προπονητή δεν θα είχε χαθεί ένα ακόμη μεγάλο ταλέντο. 
Όπως καταλάβατε αναφέρομαι στον Ηλία Σιώκο που εδώ δυστυχώς η σεμνότητα του ενήργησε σε βάρος της ποδοσφαιρικής του πορείας. 
Ευτυχώς που βρέθηκε στο ποδοσφαιρικό του δρόμο ο Α Ο Λουτρακίου που θα τον βοηθήσει να γίνει ένας δάσκαλος ( προπονητής ) του ποδοσφαίρου 
Γιατί γνωρίζει να μεταφέρει αυτά που γνωρίζει γιατί αγαπά τα παιδιά και το ποδόσφαιρο.  

Σήμερα γράφει ο Νικηφόρος 
Από την ¨τηλεόραση" παρακολούθησα τον αγώνα Π Α Σ Κόρινθος με τον Α Ο Λουτράκι και αισθάνθηκα τόση πίκρα που ομολογώ πρώτη φορά είπα γιατί να γνωρίσω αυτόν τον τεράστιο παίκτη Τον σεμνό Ηλία Σιώκο Αυτός που έκανε περιγραφή αν και είναι ειδικός του Μπάσκετ χαρακτήρισε μαγικές τις πάσες του Ηλία. Και κάθομαι και κάνω ένα υπολογισμό πόσα έχασε η οικογένεια του ποδοσφαίρου από αυτό το ταλέντο που έμεινε δυστυχώς μόνο ταλέντο.Και πόση λάσπη έφαγε ο πατέρας του από τους επαγγελματίες παράγοντες που κρατούν στάσιμο το ποδόσφαιρο του νομού μας Το κατήγγειλαν ότι έδωσε ελευθέρα στο παιδί του ενώ ήξεραν την αλήθεια και την δολοφονούσαν αφού ο αδελφός του παίκτη πλήρωσε την μεταγραφή με προσωπική επιταγή 

Και οι λασπολόγοι εναντίον του Ανδρέα Σιώκου δεν ήταν τυχαία ονόματα