Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Στο Χιλιομόδι επικρατεί ο νόμος του Παγκορινθιακού υβριστήπου παρανομεί χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση των αρμοδίων φορέων.

Βόμβα !!! Ο επί τιμή πρόεδρος του Ατρόμητου Χιλιομοδίου Παγκορινθιακός υβριστής δεν υπάρχει στο παράνομο νέο Διοικητικό συμβούλιο της μαρτυρικής ομάδας. 



" ... οι διακοναραίοι αντικαταστάθηκαν από παράνομους"

Οι υποτακτικοί του Παγκορινθιακού υβριστή συγκεντρώθηκαν μάλλον σε ταβέρνα και έβγαλαν το νέο παράνομο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο και απαρτίζεται από τους παρακάτω :

Ο Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ανακοινώνει το νέο ΔΣ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ :ΝΤΟΧΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.
ΑΝΤ/ΔΡΟΣ :ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΔΡΑΚΟΣ ΤΑΣΟΣ.
ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΔΡΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.
ΤΑΜΙΑΣ Α : ΓΚΡΟΥΤΣΗΣ ΑΝΈΣΤΗΣ.
ΤΑΜΙΑΣ Β : ΜΕΞΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ.
ΓΕΝ ΑΡΧΗΓΟΣ : ΛΟΥΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ.
ΓΕΝ ΑΡΧΗΓΟΣ : ΓΙΟΚΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ.
ΕΦΟΡΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΏΝ : ΡΟΝΤΖΩΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Για να εκλεγεί  κάποιος σε ένα  Διοικητικού Συμβουλίου πρέπει να είναι μέλος αυτού. Αυτό υπάρχει σ όλα τα καταστατικά Έχουμε και δεδικασμένο με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Τσιχριτζή δικηγόρος το επάγγελμα που όταν πήρε με απάτη την θέση του προέδρου του Π Α Σ Κόρινθος το 2004 απέκλεισε από τις διαδικασίες εκλογής προέδρου το Σωτήρη Γρανιτσιώτη γιατί δεν ήταν μέλος του σωματείου. Δεν έχει σημασία που με τα χρήματα αυτού διοίκησε δίνοντας την υπόσχεση ότι θα τον διαδεχθεί στην προεδρία. Υπόσχεση που ποτέ δεν τήρησε.

Και από τα εννέα  του παράνομου συμβουλίου  τα τρία δεν είναι  μέλη  Ο Πρόεδρος Ντόχας  Γιάννης Ο αντιπρόεδρος Χρηστίδης  Χρήστος και ο ταμίας Γκρούτσης Ανέστης. Επομένως το 1|3 του νέου Δ Σ  δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Τώρα πάλι βάσει του καταστατικού αυτοί πρέπει να ψηφιστούν από τα μέλη του σωματείου που σχηματίζουν την γενική συνέλευση. Αντί αυτής της διαδικασίας που προβλέπει το καταστατικό τα μέλη ψηφίστηκαν από τα βαρέλια κρασιού τα τραπέζια και τις καρέκλες της ταβέρνας. 

Και έρχεται το προσκοπάκι της Δημοσιογραφίας Γιώργος Ναστούλης και γράφει 

Φορτσάρει ο Ατρόμητος! Ανακοίνωσε Νέο Δ.Σ. με Πρόεδρο τον Γιάννη Ντοχα...

Και δεν νοιάζεται γι όλα αυτά τα παράνομα  που έγιναν για την εκλογή του  Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ατρόμητου Χιλιομοδίου. Και αυτό το ονομάζουμε ενημέρωση η διατηρούμε τρεις πόρτες ανοιχτές. Για το τσουκάλι ρε γαμώτο.