Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Δυο ομάδες ( ο ΄Άρης Βοχαϊκού και η Ελλάδα Βέλου ) ξεκίνησαν για το όνειρο αλλά ξέχασαν ότι υπάρχει ο Λουδοβίκος 14



 
Προπονητή ο πρώτος διδάξας είναι το πρώην αφεντικό σου ο πολιτικός βιομήχανος

Τώρα που τα γεύονται είναι αλμυρά 

 

Όταν τα έκανε αυτά ο προπονητής σου που τότε ήταν υπασπιστής  του Θάνου Πισιμίση ήσουνα σε  θέση νάρκωσης. Πήρατε το πρώτο χαστούκι  ενώ ο αντίπαλος σας από την πρώτη αγωνιστική. 

Εννέα κάρτες σε βάρος της Κορίνθου 06 και οι 6 στα πρώτα 32 λεπτά. που δεν υπάρχει προηγούμενο σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Και νόμισε ο Ρίνγκο ότι επειδή νικούσε θα τερμάτιζε αήττητος Και ήρθε η σφαλιάρα από το Πετρί την ομάδα των 300 κατοίκων.ενώ νίκησε Πανκαμαριακό με 4-1 τον Ολυμπιακό Άσσου με ένα φτωχό 2-1 Διέλυσε το Ζευγολατιό με 6-1 τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου με 2-0 Και ενώ πήγαινε να πάρει στο γήπεδο της η ομάδα με το βαρύ όνομα  το πέμπτο τρίποντο γλιστρά και χάνει από τον Δαβίδ που χωρίς να το καταλάβει έγινε Γολιάθ. και ενώ πήγαινε  για την πρωτιά αυτομάτως βρέθηκε στην δεύτερη θέση και χωρίς να ακούσω από κανέναν ότι ο προπονητής της Ελλάδας κοιμόταν. και μάζεψε 12 βαθμούς και τον πέρασε ο κοιμισμένος προπονητής. 

Και έχουμε από την άλλη τον Άρη Βοχαϊκού που από την Δεύτερη κατηγορία πήγε στην πρώτη και νόμισε με τις μεταγραφές μπορεί να κάνεις πρωταθλητισμό. Και έρχεται ο  πρώτος αγώνας με τον Ολυμπιακό Άσσου τον οποίο και κατατροπώνει με ένα 4-0 Και που γίνεται στα χαρτιά 0-3 γιατί ο Άρης μηδενίζεται από ένσταση πού έκανε τρίτη ομάδα η Θύελλα Κ. Διμηνιού για να κόψει την φόρα του. Άρη.Και έρχεται ο δεύτερη αγωνιστική και σκορπά τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου  με 4-1  και νικά το Ζευγολαστιό με 3-1 Και έρχονται δυο απανωτές ήττες  η μια από την Θύελλα Πετρίου με 4-1 και από τον Πέλοπα  με 1-0. Και έχει δυο νίκες δυο ήττες και ένα μηδενισμό. και βαθμούς 6 Να γιατί ο αγώνας αυτός παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και πρέπει να μεταδοθεί ραδιοφωνικά.