Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Παράνομε Δημήτρη Γκρούτση ο Νικηφόρος σχολίασε την συνέντευξη σου. Εσύ να τολμάς να με απαντήσεις;

Ο Παράνομος Δημήτρης Γκρούτσης μίλησε και είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω για να μη ξανά  τολμήσει και  παρουσιαστεί ως άνθρωπος της διαιτησίας. 




 Ο κομματάρχης στις εκλογές της ένωσης του 2009 Δημήτρης Γκρούτσης μόνο με αυτή την εφημερίδα θέτει τον εαυτό του εκτός διαιτησίας. Αλλά και συνοδεία της ομάδας  του Π Α Σ Κόρινθος,στα Καλάβρυτα με το πόστο του  Γενικού Αρχηγού της ομάδας για την προετοιμασία και πάλι τον  θέτει εκτός διαιτησίας  


Αναλυτικά όσα είπε ο Γκρούτσης:   


Είπε ο σκηνοθετημένα δαρμένος Δημήτρης Γκρούτσης 

«Είμαι πολλά χρόνια στη θέση του προέδρου της Επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Κορινθίας. Το ευχάριστο και εκείνο που μας κάνει χαρούμενους είναι πως στη δύναμή μας έχουμε πολλούς διαιτητές που το επίπεδο τους είναι πολύ υψηλό, ενώ παράλληλα δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση στους νέους, τους οποίους πιστεύουμε πολύ και θα ήταν χαρά μας να τους δούμε και στις εθνικές κατηγορίες. 

Νικηφόρος 

Εδώ ρωτάμε τον ορισμό σου  ποιος τον κάνει κ. Πρόεδρε; Μήπως ο Μιχάλης Τσιχριτζής που ακόμα και τον δημοσιογράφο κάνατε για να βγει πρόεδρο της ένωσης; Όταν γνωρίζατε την προεδρία του Π Α Σ Κόρινθος την κατέκτησε με απάτη το 2004. Και αυτό δεν το γράφω πρώτη φορά αλλά πολλοστή Την θέση αυτή σου την έδωσε ένας που τον έχω χαρακτηρίσει   με ότι χειρότερο υπάρχει και δεν είχα καμία αντίδραση. Και για να γίνει πρόεδρος της ένωσης και εκεί έκανε τόσες παραβάσεις πουν αυτομάτως έθετε εαυτό όπως και η αφεντιά σου εκτός ποδοσφαίρου.  Δηλώνεις ότι έχεις πολλούς διαιτητές επιπέδου Και θα ήθελα μερικά ονόματα να μου αναφέρεις. Ενώ εγώ μπορώ να σου  αναφέρω πολλούς που προσβάλουν την διαιτησία ως όργανα της Νοταρά 48                                                                    

Είπε ο σκηνοθετημένα δαρμένος Δημήτρης Γκρούτσης

Προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε μέσω των ορισμών, να τους δίνουμε αγώνες βατούς και να μην τους απογοητεύσουμε και να τους κρατήσουμε κοντά μας, διότι όπως όλοι γνωρίζετε η διαιτησία είναι πολύ δύσκολη. Είμαστε ήδη έτοιμοι να ξεκινήσουμε τη νέα σχολή, όπου έχουμε έτοιμα 15 νέα παιδιά, αλλά δυστυχώς λόγω κορονοϊού αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο να γίνει, όμως κάνουμε τα πάντα, ώστε να την ξεκινήσουμε. Πέρσι τα πήγαμε καλά, αφού βγάλαμε άλλους δέκα νέους διαιτητές!

Νικηφόρος 

 Μάλλον θα αναφέρεσαι για την διαιτησία άλλης Ένωσης γιατί εδώ αυτά δεν υπάρχουν αφού είσαι ανίκανος να υποστηρίξεις τους διαιτητές του νομού μας αφού ο ΒΟΥ αντιπρόεδρος της ένωσης τους έχει αμφισβητήσει τον ανδρισμό τους. και το έπαιξες μουγκός Και ο πρόεδρος - προπονητής του Π Α Σ Κόρινθος χαρακτήρισε διαιτητή αδελφή και δεν τόλμησε η πειθαρχική επιτροπή να τον καλέσει σε απολογία Και σας έδωσε εντολή να μη τον ορίσετε σ αγώνες της ομάδας του εντολή που αμέσως  υλοποιήσατε. . Με αποτέλεσμα να σας χαρακτηρίσω ανδρείκελα που παίρνετε διαταγές  από παράγοντες επικίνδυνους που δυσφημούν το ποδόσφαιρο.  Και απορώ με το θράσος σου να αναφέρεσαι στις σχόλες διαιτησίας που σ ένα νομό με 140.000 κατοίκους να έχετε 10 μαθητές αυτό φανερώνει την απήχηση που έχετε μέσα στους παράγοντες και τους φιλάθλους 

Είπε ο σκηνοθετημένα δαρμένος Δημήτρης Γκρούτσης

Θέλουμε τη βοήθεια των παραγόντων, να μας στείλουν παιδιά που είτε σταματούν το ποδόσφαιρο είτε θέλουν να έρθουν να γίνουν διαιτητές, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει ανταπόκριση. Θεωρούν πως είναι πρόβλημα της διαιτησίας, θεωρώ πως η διαιτησία δεν είναι πρόβλημα δικό μας, αλλά είναι ένα κομμάτι του ποδοσφαίρου.

Αυτό το γεγονός, δεν μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε υποδειγματικά, αφού ο αριθμός που καλύπτουμε τα παιχνίδια είναι περιορισμένος και αυτό δεν μας επιτρέπει να τιμωρήσουμε παραδειγματικά κάποιους διαιτητές, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να ξαναχρησιμοποιηθεί και στον επόμενο αγώνα, ενώ ο ίδιος δεν θα πάρει ποτέ το μήνυμα που χρειάζεται. Αυτό θα λειτουργούσε προς όφελος των ίδιων των σωματείων».

Νικηφόρος 

Μόνος παραδέχεσαι ότι κάνετε ότι δεν βλέπετε τα παραπτώματα των διαιτητών επειδή δεν υπάρχουν άλλοι να του αντικαταστήσετε Εδώ δηλώνεις  την μισή αλήθεια Γιατί ολόκληρη είναι ότι οι νέοι δεν έρχονται να γίνουν διαιτητές γιατί αν δεν προσκυνήσουν την μεγάλη πόρτα Νοταρά 48 δεν έχουν καμία τύχη. Παράδειγμα ο διαιτητής Ρούτσης Μέχρι που εκτελούσε εντολές της πύλης ανέβαινε ολοταχώς. Μόλις άρχισε να σφυρίζει ότι έβλεπε μένει στάσιμος στην τρίτη εθνική. Ενώ αν στη θέση αυτή ήταν ο αείμνηστος Νίκας θα σφύριζε πρώτη εθνική. Φάγατε τον Διαιτητή Δασκαλόπουλο που μπορώ να υποστηρίξω ότι ήταν μια συνέχεια του Μεγάλου Διαιτητή μόνο Γιώργο Δούρο.  Για να προωθήσετε τον φίλο του Μπριάκου Νεοφυτιάδη  που στην πορεία όχι σας διέψευσε για την επιλογή σας αλλά σας γελοιοποίησε αφού η Κ Ε Δ τον υποβίβασε στην τρίτη εθνική. 

Είπε ο σκηνοθετημένα δαρμένος Δημήτρης Γκρούτσης

Για τη σχέση με τα σωματεία: «Σε γενικές γραμμές είναι καλή. Η αντίδρασή τους, σε κάποια λάθη, που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια των αγώνων και αυτό είναι λογικό, επαφίενται σε κάποιες ανακοινώσεις ήπιου χαρακτήρα. Το παράπονό μας επαναλαμβάνω είναι από τη μεριά μας, πως δεν μας στέλνουν παιδιά για να γίνουν διαιτητές».

Νικηφόρος 

Αν απαριθμούσα τις σφαγές που έχουν κάνει ονόματα που βγάζουν μεροκάματο από την διαιτησία αφού είναι βοηθοί της πρώτης εθνικής. Και αυτό τον τίτλο που δεν έχει καμία σχέση με τον κεντρικό διαιτητή τον χρησιμοποιήσατε ( Καρσιώτης --Κωνσταντόπουλος ) για να κάνετε εν γνώσει σας διαιτητικά εγκλήματα που με κάθε λεπτομέρεια έχω γράψει. Δεν έρχονται να γίνουν διαιτητές γιατί δεν σας έχουν καμία εμπιστοσύνη 

Είπε ο σκηνοθετημένα δαρμένος Δημήτρης Γκρούτσης

Για τις σχέσεις με την ΕΠΣ Κορινθίας: «Είναι άριστες και πάντα μέσα σε κλίμα αλληλοκατανόησης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Στηρίζει  στο μέτρο του δυνατού τους διαιτητές και σε τέτοιο επίπεδο, ώστε να μη δημιουργούνται περαιτέρω προβλήματα. Νομίζω πως είμαστε στο σωστό δρόμο και όταν δημιουργούνται επεισόδια, η λύση που δίνεται είναι προς την πλευρά των διαιτητών, θέλοντας μ΄αυτό τον τρόπο να δοθεί η εντύπωση πως προστατεύεται και δεν είναι έρμαιο κανενός».

Νικηφόρος 

Ντροπή σου να γράφεις αυτά έστω και αν είσαι πειθήνιο όργανο του νεκροθάφτη του ποδοσφαίρου Μιχάλη Τσιχριτζή Χαρακτηρίζει  αδελφές τους Κορίνθιους διαιτητές ο κ. Γ@Μ@Ω χωρίς να τον καλούν σ απολογία  και έχεις την θρασύτητα να λες ότι τους προστατεύεις  Ξεκουμπίσου από το ποδόσφαιρο παράνομε Δημήτρη Γκρούτση  

Είπε ο σκηνοθετημένα δαρμένος Δημήτρης Γκρούτσης


Για τα πρωταθλήματα υποδομής: «Στηρίζουμε αναμφισβήτητα το πλάνο της Ένωσης, που θέλει να δημιουργήσει ένα αξιόπιστο και αξιόλογο πρωτάθλημα υποδομών. Προσπαθούμε από τη μεριά μας, να επανδρώσουμε όλους τους αγώνες με διαιτητές, ώστε να τους δώσουμε την αίγλη που απαιτεί η περίσταση. Παράλληλα αποτελεί το πρώτο βήμα για τους νέους διαιτητές, προκειμένου να κάνουν τους σφυρίγματα και να έρθουν σε επαφή με το ποδόσφαιρο, με ότι συνεπάγεται».

Νικηφόρος 

Έγραψα 

Για το πρωτάθλημα κάτω των 14 ετών αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο της Κορινθίας πρέπει να έχουν καταλάβει ότι έχουν διαλύσει τα πάντα Στο πρωτάθλημα το τοπικό της πρώτης κατηγορίας συμμετέχουν είκοσι   ομάδες και σ αυτό της δεύτερης δέκα πέντε και μια ομάδα στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας.  που μας κάνουν σε σύνολο τριάντα έξι  Από αυτές μόνο οι δέκα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα των παίδων Ο ενδέκατος Πήγασος λαμβάνει μέρος μόνο στα πρωταθλήματα των παίδων και εφήβων 

Το πρωτάθλημα των Κ--16 έκανε φανταστικό ξεβράκωμα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου που αν υπήρχαν ανιδιοτελείς ποδοσφαιρικοί παράγοντες στην Νοταρά 48  θα την είχαν διαβεί για να σωθούν από την γελοιοποίηση

Που σημαίνει δεν υπάρχει εφεδρεία και είναι αναγκασμένοι οι διοικήσεις να βουτάνε στους γυρολόγους όπως ο Π Α Σ Κόρινθος που έχει την θρασύτητα να ζητά από το Δήμο Κορινθίων χρήματα για να τα δώσει στους γυρολόγους που χρησιμοποιεί που εκεί είναι  αδιαφιλονίκητος   πρωταθλητής. Η πρωτοπόρος ομάδα των Αγίων Θεοδώρων  προφασισμένη  έλλειψη γηπέδου αποστράτευσε και την παιδική και εφηβικοί ομάδα. Και αυτή η ομάδα οδηγεί το πρωτάθλημα χωρίς υποδομές. Που σημαίνει χτίζουμε στην άμμο  δηλαδή στους γερασμένους γυρολόγους.

Κατάλαβες παράνομε Γκρούτση ότι δεν υπάρχει υποδομή στην Κορινθία και εσύ υποστηρίζεις φαντάσματα. 

Είπε ο σκηνοθετημένα δαρμένος Δημήτρης Γκρούτσης

Για τις ομάδες: «Σε γενικές γραμμές οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές. Από τη μεριά μας σεβόμαστε την τεράστια προσπάθεια που γίνεται από τη μεριά τους, ώστε να δίνεται η ευκαιρία σε κάποια παιδιά να παίξουν ποδόσφαιρο. Γι αυτό κι εμείς από τη μεριά μας, προσπαθούμε να είμαστε δίκαιοι κατά τη διάρκεια των αγώνων. Παράλληλα στα πλαίσιο της κοινωνικής μας προσφοράς, δεν δεχθήκαμε τα οδοιπορικά μας, την 1η αγωνιστική, δείχνοντας κατανόηση στο μεγάλο οικονομικό πρόβλημα λόγω του κορονοϊού».

Νικηφόρος

Κάποτε ζήτησα στους παιδικούς αγώνες να μη αμείβονται οι διαιτητές Και δυο μόνο δέχτηκαν Ο Δούρος και ο Καλλιόλιας Γνωρίζω διαιτητές που τις εισπράξεις από την διαιτησία τις υπολογίζουν στα έσοδα τους Τα άλλα τα λέει ο παράνομος για να υποστηρίξει κάτι που δεν θα βρεθεί κάποιος να τον απαντήσει Την πάτησες. Και στις 24 και 25 Οκτωβρίου πόσοι διαιτητές συμμετέχουν σε τρεις αγώνες; Αυτό φανερώνει την γύμνια της Κορινθιακής διαιτησίας. Εγώ γνωρίζω που άμα δεν απαντήσεις θα το γνωρίσω  στους φιλάθλους. 

Είπε ο σκηνοθετημένα δαρμένος Δημήτρης Γκρούτσης

Τι έχει να επιδείξει σήμερα η διαιτησία της Κορινθίας: «Έχουμε στη Σούπερ Λίγκα δυο βοηθούς, δυο βοηθούς στη Β’, τέσσερις διαιτητές στη Γ’ και αρκετοί βοηθούς. Θεωρώ πως οι διαιτητές μας στη Γ’ σε λίγο καιρό είναι έτοιμοι να προαχθούν. Πιστεύω πως μελλοντικά αξίζουμε να έχουμε κι εμείς έναν διαιτητή στη Σούπερ Λίγκα, γι’ αυτό το  λόγο, προσπαθούμε κάθε χρόνο να ανεβάζουμε τον πήχη πιο ψηλά».

Νικηφόρος

Νομίζεις ότι αν είσαι  παράνομος μπορεί να ξεφουρνίζεις ότι θέλεις Ναι έχουμε τους Καρσιώτη και Κωνστανόπουλο βοηθούς στην πρώτη εθνική Θυμάμαι όταν προωθούσες τον Καρσιώτη στην πρώτη εθνική ως κεντρικό και εγώ τότε έλεγα και έγραφα ότι δεν κάνει μου διέκοψες μια ραδιοφωνική μου εκπομπή για να μου πεις ότι θα ντρέπεσαι γι αυτά που λες Με μια μικρή διαφορά Ο Καρσιώτης έγινε πλάγιος και από τους καλύτερους Και ως κεντρικός στα τοπικά πρωταθλήματα κινούμενη νάρκη Ο Κωνστανόπουλος έπρεπε να είχε πάρει διαζύγιο από την διαιτησία  Στην δεύτερη εθνική ο Τριαντάφυλλος ήταν καλός δυστυχώς χάλασε  γιατί προσκύνησε Ο Μπουτζιβίτης απαράδεκτος  Στην τρίτη εθνική έχουμε τρεις διαιτητές που οι δυο Ρούτσης Μπικάρης είναι πολύ καλοί. Κακριδής παίζει κουρασμένα λόγω του υποβιβασμού. Ο Ρούσσος σας κούνησε το μαντήλι επειδή δεν τον υποστηρίξατε όταν το αφεντικός σας ο κ. Γ@Μ@Ω τον εξέθεσε Και οι επόπτες και αυτοί τέσσερις Θεοδωρόπουλος --Σπηλιώτης πολύ καλός Κλεπετσάνης που μαζί με τον κεντρικό Ψυχογιό υποχρέωσαν τον Ισθμιακό σε ήττα Και ο Σάνος που δεν τον βλέπω να λαμβάνει μέρος. 

Ναι υπάρχουν βοηθοί που βγάζουν μάτια Σαχίνη --Σ'ινγκ που είναι έτοιμοι να λάβουν μέρος σε πρωτάθλημα δεύτερης εθνικής κατηγορίας μια και είναι καλύτεροι από αυτούς που σήμερα υπάρχουν