Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Δεν μπορούν οι αναγνωρισμένοι ανίκανοι να πάρουν ούτε χιλιοστό από τα επιτεύγματα του Γιώργου Δέδε.

 Δήμαρχε με ξένα κόλλυβα δεν μπορούμε να κάνουμε μνημόσυνο όταν υπάρχουν εραστές της Δημοσιογραφίας που τα βγάζουν όλα στη σέντρα

Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που είναι εργάτης του αθλητισμού μόλις 

πάρει στα χέρια του δύναμη ξεχνά  αυτό που υπηρετούσε μια ολόκληρη ζωή. Όταν ήρθα στο Λουτράκι έβλεπα έναν νέο άνθρωπο να διδάσκει ποδόσφαιρο στα μικρά παιδιά και είχα έναν σεβασμό γι αυτόν το Δάσκαλο του ποδοσφαίρου Από τότε πέρασαν αρκετά χρόνια και ο εργάτης έγινε  δημοτικός Σύμβουλος και μετά αντιδήμαρχος και του δίνουν την θέση του Αντιδημάρχου πολιτισμού και Αθλητισμού  Και ομολογώ ότι ποτέ δεν τον είδα στο γήπεδο. Αλλά και ο Δήμαρχος μας ήταν πολύ καλός αθλητής του βόλεϊ  και όμως έχει πάρει διαζύγιο με την κατασκευή γηπέδων Κρατά κλειστό το γήπεδο της Πέραχωρας από το 2008 Με αποτέλεσμα να διαλυθεί η ποδοσφαιρική ομάδα της Πέραχωρας Και αν δεν ήταν ο γιατρός Βασιλείου να την επαναφέρει πάλι στην ενεργό κατάσταση  θα λέγαμε ότι κάποτε  υπήρχε ποδόσφαιρο στο πανέμορφο χωριό Που οι κάτοικοι του μαύρισαν τον Γιατρό και ψήφισαν τον Γιώργο Γκιώνη . Μαθαίνω ότι ο Δήμαρχος καμαρώνει για το έργο που γίνεται στο γήπεδο του Ολυμπιακού και επαναστατώ. Γιατί αν δεν ήταν ο Γιώργος Δέδες είμαι βέβαιος ΄ότι οι επαγγελματίες ποδοσφαιρικοί παράγοντες δεν θα είχαν κάνει απολύτως τίποτα. Και το έχω ξανά γράψει και δεν θα κουράζομαι να το επαναλαμβάνω ότι ο μαυρισμένος από τους δημότες Γιώργος Δέδες κράτησε ζωντανό τον Ολυμπιακό γιατί αν είχε διαλυθεί το γήπεδο θα ήταν μια πολυτέλεια περιττή. 

Να γιατί επιμένω να γράφω ότι η κατασκευή του γηπέδου είναι κατόρθωμα αλλά δεν πρέπει να παραβλέπουμε και την ομάδα που υπάρχει και οι άνθρωποι που την έφτασαν μέχρι εδώ να καμαρώνουν. Ο Νικηφόρος είναι εδώ και θα γράψω ακόμα και ονόματα γι αυτούς που πάνε να μοιραστούν τα κατορθώματα  του Γιώργου Δέδε.