Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Κυρία Νάκου εγώ σας απέδειξα ότι δεν είμαι άσχετος Σειρά σας να αποδείξετε ότι δεν είσαστε μια δειλή συκοφάντρια

Ω!!! ενημέρωση πόσα εγκλήματα γίνονται για σένα   από κάποιες κυρίες που ενώ είναι άσχετες προσποιούνται τις σχετικές

Σχόλια

  • Δεν ξέρεις τι σου γίνεται 
  • Δεν έχουμε μέντορα ούτε κ χρειαζόμαστε! Έχουμε ΠΡΟΕΔΡΟ που ξέρει τον ΚΑΠ απέξω κ τρέχει για όλα!
Απαντάει ο Νικηφόρος 

Κυρία μου που έχετε δεσμούς με την ομάδα του Κάτω Διμηνιού  Και αν μου εξηγούσατε  τους λόγους που μου δώσατε τον προσβλητικό τίτλο ότι "Δεν ξέρω τι μου γίνεται " θα σας ζητούσα γονυπετώς συγνώμη. Αλλά και άλλοτε σας απάντησα στα προσβλητικά σας λόγια και το παίξατε παγόνι. Ρωτήστε έναν δικηγόρο να σας πει όταν χαρακτηρίζω έναν ερασιτέχνη ( δεν πληρώνουμε ) δημοσιογράφο ότι δεν ξέρει τι του γίνεται  χωρίς να το αποδεικνύω σε ποια αδικήματα ποινικά έχω υποπέσει; Και θα καταλάβετε ότι είσαστε μια κοινή συκοφάντρια.
Γιατί εγώ θα σας αποδείξω ότι ξέρω και τι μου γίνεται και ο εκλογικός μάγειρας -- γνωστός γλωσσολόγος επιμελητής του Μπαμπινιώτη Τάκης Βράκας είναι ο Μέντορος σας. Και θα σας βοηθήσω εγώ να το καταλάβετε που δεν ξέρω τι μου γίνεται 
Στο πρωτάθλημα 2011-2012 είχε την θρασύτητα το χωριό μου ο Π Α Σ Κλένια να θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και στο πρώτο αγώνα νίκησε τον Πέλοπα  με 4-0 και τον Διαιτητή Βασίλη Αστερή να διαπράττει το έγκλημα και να αποβάλει παίκτη της ομάδας του Κιάτου Και ο μεν Αστερής εξαφανίζεται και στο δεύτερο γύρο η ομάδα σας που αγωνιζόταν την ίδια ώρα με τον αγώνα Πέλοπα με την Κλένια ζήτησε αναβολή για την Κυριακή για να είναι στην είσοδο της Κλένιας που θα σήκωναν τις δάφνες τις υποδοχής 
Που είχε ως αποτέλεσμα το σπάσιμο του κεφαλιού του γυμναστή και το χέρι του προπονητή της Κλένιας Έχοντας την έκθεση του ιατρικού κέντρου Κιάτου αν έφευγε η Κλένια θα έχανε και τα αυγά και τα καλάθια ο Πέλοπας. Τους κράτησε ο Μέντορά σας με την κραυγή "μη φύγετε γιατί θα μηδενιστείτε"  Και αυτό έδωσε το πρωτάθλημα στον Πέλοπα και ο τότε προπονητής του χάρισε το χάρισε με δημόσια δήλωση του. Που σημαίνει ούτε τα προσχήματα δεν κρατούμε. .Αν και όλα τα στοιχεία μαρτυρούν ότι αυτοί που έσπασαν το κεφάλι του Γυμναστή και το χέρι του προπονητή και την μόστρα του  του πούλμαν (παρμπρίζ ) ήταν από τον Άρη γι αυτό κανέναν δεν γνώρισαν  και ούτε καμία μοτοσυκλέτα Αυτό όμως που προδίδει την όλη σκηνοθεσία ήταν η παρουσία στα επεισόδια του Μέντορος σας  και η αναβολή του αγώνα σας.
Εγώ γεγονότα παρουσιάζω ενώ εσείς ύβρεις και που νομίζω υπάρχει τεράστια διαφορά



Αλλά θυμάμαι σ ένα αγώνα που έπαιζε η ομάδα σας με την Κόρινθο 06 για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας δείρατε τους γονείς των παικτών και αναγκάστηκε ο τότε πρόεδρος να πάρει την ομάδα και να φύγει. γιατί τα παιδιά της ομάδας της Κορίνθου 06 βλέποντας τους γονείς των να κακοποιούνται έβαλαν τα κλάματα. 
Κάποτε σ έναν αγώνα σας έκλεψαν τα δίχτυα και ο Μέντορας σας αν και  ήταν Κυριακή άνοιξε την ένωση και σας έδωσε τα δίχτυα. 
Από τα αποδυτήρια των διαιτητών κλάπηκαν δυο δελτία ο κλέφτης στην βιασύνη του επάνω άφησε μισή ζελατίνα που εκεί θα υπήρχαν τα αποτυπώματα του. που δεν ήταν από την πλευρά της ομάδας του Πετρίου. Και ο διαιτητής ήταν ο Φραντζής αστυνομικός  που δεν έχει καμία δικαιολογία για τις παράνομες  πράξεις του. 
Στον περσινό αγώνα της ομάδας σας με τον Π Α Σ Κόρινθο πήγε στα αποδυτήρια ο πρόεδρος - προπονητής  να διαμαρτυρηθεί για την διαιτησία Και πήγε και ο δικός σας Που τον χειροτόνησαν  Ο Διαιτητής ήταν ο Ψυχογιός πιστό όργανο  της Νοταρά 48. δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο του αγώνα. Μα ούτε και ο παντογνώστης πρόεδρος σας Μάθαμε ότι είχαμε και την επέμβαση της Αστυνομίας. Πάλι αδιάβα
Μηδενίσατε την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου και παραμείνατε στην κατηγορία γιατί κάνατε ένσταση γιατί υπήρχε μια παράλειψη στην κατάσταση υγείας της Προόδου που ένας τρίτος ούτε με μικροσκόπιο δεν θα μπορούσε να δει Όπως και με την περίπτωση του Άρη Βοχαϊκού. 
Σταματώ εδώ θα μπορούσα να γράψω πολλά και διάφορα αλλά νομίζω ότι σας έπεισα ΄΄οτι δεν είμαι άσχετος. Και εσείς χρησιμοποιείτε πολύ λιβάνι που σας έχει ζαλίσει από την μια και από την άλλη