Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Να γιατί δεν με οδηγούν στον εισαγγελέα Γιατί δεν έχουν δράκο για να στήσουν το παραμύθι τους




Η ποδοσφαιρική ηγεσία επί ημερών Σπύρου Νίκα 



Η κατάθεση του Γιάννη Γεροβασίλη εναντίον μου με το χέρι στο Ευαγγέλιο 




Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Κατάθεση Γεροβασίλη" Προσπάθησαν να προστατέψουν τη δικαστική αντιπρόσωπο.Χτυπούσαν και κλοτσούσαν το έδρανο και έβριζαν χυδαία. Υπήρχε φόβος να χτυπήσουν και την ίδια." 

Δήλωση του αρχηγού του ψηφοδελτίου αντιπάλου του Τσιχριτζή : " ευτυχώς που ήταν στην αίθουσα ο Ιατρού ( μηνυτής μου ) για να γλυτώσει την πρόεδρο της εφορευτικής ( που ήταν πρωτοδίκης )

 Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Η δήλωση του αρχηγού του ψηφοδελτίου  που δεν ήταν τυχαία αλλά σκόπιμη μια και ο ποδοσφαιρικός παράγοντας Μιχάλης Πρωτόπαπα πήγε στην υπηρεσία του υπαρχιφύλακα Ιατρού και ενημέρωσε τον προϊστάμενο του για αυτά που έκανε ο μηνυτής μου εναντίον του.
Και δεν ζήτησε παρά μόνο να  του κάνουν συστάσεις Με την δήλωση αυτή του φόρεσε ο αντίπαλος του στις εκλογές το φωτοστέφανο. Εκεί επάνω στηρίχτηκε ο μηνυτής και μου έκανε την μήνυση μια ώρα πριν κλείσει η εισαγγελία την τελευταία μέρα που θα μπορούσε κάποιος να υποβάλει μήνυση Κανένας δεν μας είπε όμως από ποιους κινδύνευσε η πρωτοδίκης. Γιατί μέσα στην αίθουσα ήταν επιφανείς Κορίνθιοι με κοινωνική και οικονομική και πολιτική  δύναμη. Όπως ο βιομήχανος - πολιτικός κ. Πισιμίσης Η οικογένεια του Άγγελου Μαργέτη που την γνωρίζουν οι πάντες Και ο αρχηγός του ψηφοδελτίου που τότε ήταν πρόεδρος του πολιτισμού και του αθλητισμού του Δήμου Κορινθίων.Δεν μας είπαν από ποιους κινδύνευε η πρωτοδίκης.
ΌΛΑ ΉΤΑΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΈΝΑ ΚΑΤΆ ΆΨΟΓΟ ΤΡΌΠΟ   
Και έτσι έφαγα την οκτάμηνη φυλάκιση πληρώνοντας 


Και όμως από τότε έχω γράψει πολύ χειρότερα και όμως κανένας δεν  τόλμησε να χτυπήσει την πόρτα του εισαγγελέα μια και δεν υπήρχε η σκηνοθεσία με κύριο θέμα την σωτηρία της δικαστίνας Με παγίδευσαν και τους συγχαίρω άνθρωποι που τους θεωρούσα ότι ήταν δικοί μου.
Καταθέτει ο Γιάννης Γεροβασίλης Το έχει ξανά κάνει είχε την εφημερίδα να διαβάλλει άτομα"
Νικηφόρος : Αν και τον έχω προκαλέσει δεν μας παρουσίασε ούτε μια περίπτωση Έχω γράψει για τον Γεροβασίλη ότι όταν ήταν πρόεδρος στο Σπαθοβούνι  η ομάδα τιμωρήθηκε ένα χρόνο να απέχει από κάθε αθλητική εκδήλωση. Αν είναι αλήθεια μπορεί να μας πει για ποιο λόγο τιμωρήθηκε; Αν όχι γιατί δεν με οδηγεί στην δικαιοσύνη;
Μήπως θυμόσαστε την περίπτωση του Νίκου Μαργέτη όταν έπαιζε στο Σαρωνικό Γαλατακίου πως τον τιμώρησε για να μη παίξει με την ομάδα του στον αποφασιστικό αγώνα ; Αν το έχει ξεχάσει μπορεί να ρωτήσει τον αναπληρωματικό ταμία που τώρα βρίσκονται στο ίδιο χαράκωμα και αγωνίζονται για την εξυγίανση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.