Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Οι νεόκοποι παράγοντες της Κόρινθος 06 έβγαλαν μια ανακοίνωση με περιεχόμενο προσβλητικό για την ομάδα της Κορίνθου


Η Κόρινθος 06 δημιούργημα του Γεράσιμου Μαργέτη 


Ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομάδας Κόρινθος 06 

Το αθλητικό σωματείο «ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006" ιδρύθηκε το έτος 2005 από ανθρώπους που αγαπούσαν το κορινθιακό ποδόσφαιρο και το 2006 έλαβε μέρος για πρώτη φορά στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, απ 'όπου πήρε και το όνομά του.
Βασικός σκοπός της ομάδας ήταν να δημιουργήσει ακαδημίες που δεν υπήρχαν στην περιοχή μας και παράλληλα να προωθεί τους παίκτες με ταλέντο στην ομάδα "ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ" με σκοπό την εξέλιξή τους. Αξίζει να σημειωθεί ό, τι από το 2006 έως σήμερα έχει εφοδιάσει την «ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ» με περισσότερους από 40 ποδοσφαιριστές και πάντα αφιλοκερδώς.
Στο πνεύμα της συνεργασίας των δύο σωματίων και δεδομένων των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η "ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ", αποφασίσαμε να προσφέρουμε σανίδα σωτηρίας για την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας της, αποδεχόμενοι την πρότασή του Δ.Σ της για "παραχώρηση" του ΑΦΜ μας.
Δυστυχώς, η πρόταση αυτή δεν έγινε δεκτή από την τελευταία Γενική Συνέλευση της "ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ", κυρίως λόγω αντιδράσεων από παλαιότερες διοικήσεις της "ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ", οι οποίες είναι και υπεύθυνες για την τραγική οικονομική κατάσταση της ομάδας.
Έτσι λοιπόν, ως διοίκηση του σωματείου "ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006" αποφασίσαμε ομόφωνα να πορευθούμε, στο εξής, ανεξάρτητα από την «ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ» και κάνουμε ΚΑΛΕΣΜΑ σε ΟΛΟΥΣ, από τους παλιούς ποδοσφαιριστές που "μάτωσαν" για την "ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ" έως τους απλούς Κορίνθιους πολίτες, να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.
Τέλος, από την πλευρά μας, ευχόμαστε στην ομάδα "ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ" να βρει την παλιά της ταυτότητα και να την ξαναδούμε στο μέλλον στις μεγάλες κατηγορίες ".

Σχολιασμός Νικηφόρου

Δεν μας τα λέτε πολύ καλά κύριοι της ομάδας που φέρει τον τίτλο Κόρινθος 2006 και μάλιστα τολμάτε να μας τα γράφετε χωρίς ίχνος ντροπής τόσα σοβαρά πράγματα που μου δίνετε το δικαίωμα να αναρωτηθώ αν αυτός που τα έγραψε όλα αυτά αν τα διάβασα ή μόνο τα έγραψε για να γεμίζει το χαρτί. 
Διαπίστωσα ότι από αυτά που διάβασα στην ανακοίνωση σας φανερώνετε ότι ούτε την ιστορία της ομάδα σας δεν γνωρίζετε. Γιατί αν την ξέρατε δεν θα την νοθεύατε με διάφορους γυρολόγους παλαίμαχους για να κατακτήσετε το πρωτάθλημα για να αγωνιστείτε σε μια ανώτερη κατηγορία. 
Ενώ όταν τα κλωσόπουλα τα μάζευε ο Γεράσιμος Μαργέτης είχε ως σκοπό να δημιουργήσει τους αυριανούς άσσους του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. 
Ενώ εσείς θέλατε ΝΑ  διακριθείτε ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ακουστεί Όνομα σας ΚΑΙ Όχι Αυτο Των παικτών. Και η πρώτη σας ενέργεια ήταν να διώξετε τον δημιουργό. (Μαργέτη) κατά τον χειρότερο τρόπο.
Τολμάτε και γράφετε ότι αυτοί που οικονομικά ρήμαξαν την Κόρινθο δεν ήθελαν την συγχώνευση Μα δεν τους ονομάζεις γιατί θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. 
Ο Μιχάλης ο Τσιχριτζής ο νεκροθάφτης του Κορινθιακού ήταν αυτός που έφερε στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση την ομάδα της Κορίνθου και που δεν ήθελε και την συγχώνευση για λόγους οικονομικούς που όλοι γνωρίζουμε. Μα και ο κ. Σταματάκης σαν να περίμενε την αντίδραση ως δικαιολογία για να το βάλει στην κυριολεξία στα πόδια Σαν να ήταν όλα σχεδιασμένα 
Αλλά όμως η παράγραφος αυτή :Έτσι λοιπόν, ως διοίκηση του σωματείου "ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006" αποφασίσαμε ομόφωνα να πορευθούμε, στο εξής, ανεξάρτητα από την «ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ» και κάνουμε ΚΑΛΕΣΜΑ σε ΟΛΟΥΣ, από τους παλιούς ποδοσφαιριστές που "μάτωσαν" για την "ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ" έως τους απλούς Κορίνθιους πολίτες, να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια
Τα λέει όλα Με απλά Ελληνικά να διαλυθεί η Κόρινθος και να δοξάζουμε την νέα δημιουργία Κόρινθος 06  Βέβαια υπάρχει και στο τέλος το ευχολόγιο για την δυστυχισμένη αλλά ιστορική Κόρινθο.

Φίλαθλοι 

Άσχετοι από την μια και καιροσκόποι από την άλλη δεν μπορούν να προσφέρουν απολύτως τίποτα. Περιμένω να δω τι θα αποδώσει το νέο διοικητικό συμβούλιο της Κορίνθου
Είμαι υποχρεωμένος εδώ να τονίσω ότι σε μια εποχή τόσο δύσκολη αυτή που έβαλαν το όνομα τους στο νέο διοικητικό συμβούλιο μοιάζει με Ρωσική ρουλέτα.