Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Κάποιοι απίθανοι διαιτητές αδικούν τον Ολυμπιακό για να παρουσιαστούν ως αντιστασιακοί.

Ποτέ δεν υπήρξα φίλος του Ολυμπιακού μα ούτε και του Παναθηναϊκού παρά μόνο της αλήθειας .
Παρακολούθησα τον αγώνα του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό και τις δηλώσεις του κ. προπονητή  της γηπεδούχου ομάδας.
Ότι θα φτάναμε εδώ εγώ το είχα γράψει και μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια.
Οι διαιτητές μας που σχεδόν οι περισσότεροι στερούνται προσωπικότητας ( μα αν είχαν δεν θα έφταναν μέχρι εδώ )προσπαθούν να περάσουν μια νέα εικόνα ότι στον αγώνα που διαιτητεύομαι με τον Ολυμπιακό τον  αδικούμε για να είμαστε αντικειμενικοί.  Γιατί ο διαιτητής Παππάς στην κυριολεξία κατακρεούργησε τον Ολυμπιακό αφού άφηνε τα κλαδευτήρια να κλαδεύουν με αποτέλεσμα η ομάδα του Ολυμπιακού να παίζε με δέκα παίκτες Και μάλιστα η εξέδρα να φωνάζει αίσχος όταν ο ανεκδιήγητος διαιτητής άφηνε ελεύθερους κάτι κομπλεξικούς παίκτες να παίρνουν ότι έβρισκαν μπροστά τους. Και τώρα δημιουργείτε δεδικασμένο για την ομάδα του Αγρινίου. Αφού με την ομάδα του Ολυμπιακού μας επέτρεψαν να τους δίνουμε το πόδι στο χέρι φανταστείτε τι θα γίνει με την Καλλονή και την Ξάνθη. Και θα βρεθεί κανένας διαιτητής που ακόμα σέβεται τον εαυτό του και θα αποδεκατίσει τον Παναιτωλικό και έτσι οι μάγκες θα γίνουν μαχαλόμαγκες. Που σημαίνει σηκώνουμε ανάστημα μόνο στο μαχαλά μας που σημαίνει στην γειτονιά μας. Και όλα αυτά που γίνονται αν κάποιος δεν βρεθεί να τα κόψει τότε είναι βέβαιο ότι θα έχουμε πολλά και σοβαρά επεισόδια. Γιατί είναι απαράδεκτο να φεύγει μια ομάδα από ένα γήπεδο της περιφέρειας με τους μισούς παίκτες τραυματισμένους.
Παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Μπέγκος που όταν σφύριζε οι εφημερίδες και οι φίλαθλοι των ...σφύριζαν Αλλά όμως τι απαιτήσεις μπορεί να έχουμε από τους διαιτητές που τους διοικούν οι Μπριάκος --Καλύβας --Σωμαρακάκης και ο δικός μας ο Δημητράκης ο Γκρούτσης.
Και δυο λόγια για τον προπονητή του Π{αναιτωλικού που μοιάζει απόλυτα με αυτόν του Λεβαδειακού. Αν κύριε και στους δυο αγώνες υπήρχε διαιτητής θα θέλατε λογιστή για να μετρήσετε τα τέρματα . Και αυτά τα υποστηρίζει ένας δηλωμένος αντίπαλος των κόκκινων αλλά και των πράσινων.