Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Και οι Άγιοι έχουν ανάγκη διαφήμισης γι αυτό μχτυπάνε οι καμπάνες -- Λαμαρτίνος

Την περασμένη Δευτέρα έγινε στα γραφεία της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας η κλήρωσης των αγώνων πρωταθλήματος. Μέσα στη γενική μουγκαμάρα ένας παράγοντας απευθυνόμενος στον κ. Επειδής του είπε " ...Βράκα που είναι οι κάμερες "
Και ο κ. Επειδής που είναι και γενικός γραμματέας της ένωσης απάντησε " όταν σου έχουν ανάγκη οι δημοσιογράφοι επαγγελματίες και ερασιτέχνες τότε και σε πλησιάζουν"
Και πρώτα θα απαντήσω για την ερασιτεχνική δημοσιογραφία που με αφορά. Ποτέ δεν είχα ανάγκη κανέναν παράγοντα του ποδοσφαίρου αλλά και της κοινωνικής ζωής γενικά. Και είμαι βέβαιος ότι θα προτιμήσω να εξαφανιστώ από προσώπου γης παρά να χτυπήσω πόρτα ενός από αυτούς που λέμε παράγοντες στην πλατύτερη έννοια της λέξεως.
Η παρεούλα του κ. Τσιχριτζή οφείλει της εκλογή της και σε εμένα το 2009 γιατί δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτά που μας έλεγε μέσα στο μικρό  θέατρο που βρίσκεται στο οίκημα που στεγάζει το Δημαρχείο των Κορινθίων δεν πίστευε απολύτως τίποτα ο κ. χονδρόπετσος πρόεδρος ( ένας είναι και τον κρατάμε ως φυλαχτό για να μη τον χάσουμε) αφού ακριβώς τα αντίθετα κάνουν από αυτά που έταξαν. Με αποκορύφωμα τα πληρεξούσια τα οποία σε μένα είχε δηλώσει ο κ. Μιχάλης μας ότι θα τα καταργήσει. Από το 2009 δηλώνω υπεύθυνα ότι ποτέ δεν συνάντησα τον κ. Επειδής παρά μόνο στις γενικές συνελεύσεις που παράνομα βρίσκεται στην εξέδρα.
Τον δε κ. Τσιχριτζή μετά την εκλογή του τον συνάντησα στο σπίτι του κ. Καραντάνη με δική του και όχι δική μου πρωτοβουλία.
Τώρα θα τους απαντήσω για τους επαγγελματίες δημοσιογράφους που προσωπικά γνωρίζω μόνο έναν και αυτός λέγεται Βασίλης Δελής. Και δυστυχώς γι αυτόν είναι φουλ ερωτευμένος με την δημοσιογραφία. Αυτή λοιπόν την αδυναμία του την εκμεταλλεύτηκαν κατά τον χειρότερο τρόπο οι παράγοντες της ένωσης. Στο Βασίλη Δελή οφείλουν όλοι αυτοί την προβολή τους γιατί έμαθε να υπηρετεί ο δημοσιογράφος αυτός την αποστολή του ρεπόρτερ κατά τον ιδανικότερο τρόπο.
Και πήρε την πληρωμή του κατά τον τρόπο  που αρμόζει σε αυτούς που διοικούν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Που ένα καινούργιο αστέρι ο κ. Δημήτριος Δημόπουλος τον απείλησε όχι με ξυλοδαρμό αλλά με αφαίρεση της ζωής του. Και η ένωσης  επιβράβευσε την πράξη του κ. Δημόπουλου ορίζοντας τον παρατηρητή τάξεως του τελικού Κυπέλλου Κυπέλλου αντί να τον διαγράψει
Και έτσι εγώ απαντώ στο παράγοντα γιατί δεν υπάρχουν τηλεοπτικές κάμερες στην κλήρωση.
Γιατί η ένωσης έδιωξε τον μοναδικό παραμένοντα Δον Κιχώτη δημοσιογράφο Βασίλη Δελή κατά τον χειρότερο τρόπο.
Και μη ξεχνάτε αυτό που έχω γράψει και που σήμερα υποχρεούμαι να το επαναλάβω.
Αυτή η διοίκησης της ένωσης δεν θα πέσει με εκλογές αλλά θα διαλυθεί κατά την πορεία.