Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Ένας σκληρός και χονδρόπετσος πρόεδρος

Η κ. Μαρία Μίχα είναι πάντα κατά την προσωπική μου γνώμη μου  μια σπουδαία γυναικεία παρουσία μέσα στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο που όμως δεν βρήκε προσοδοφόρο έδαφος για να μας δείξει τα αναμφισβήτητα προσόντα της.
Μπήκε στην διοίκηση του Ολυμπιακού όχι στην εποχή των ισχνών αλλά ούτε και των παχέων αγελάδων Αλλά όταν καν δεν υπήρχαν αγελάδες αφού φρόντισαν οι λύκοι που διοικούσαν να τις εξαφανίσουν Πήγε λοιπόν η κ. Μαρία μας στην ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας έχοντας μαζί της και ένα κουτί γλυκά ( όπως έμαθα σπέσιαλ) και ζήτησε από τον χοδρόπετσο πρόεδρο τα δυσβάσταχτα  πρόστιμα του Ολυμπιακού να τα κάνει με δόσεις. Και όπως έμαθα αρνήθηκε.
Και καλά έκανε γιατί δεν είναι δυνατόν η μια ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου να καταψηφίζει από την μια και από την άλλη η ομάδα του Π Α Ο Λουτράκι δια του προέδρου να τον ασπάζεται μετά την θριαμβευτική επανεκλογή του. Ένα απλό ερώτημα υποβάλω Όλα τα σωματεία πληρώνουν τα πρόστιμα. Και όλα τα σωματεία τιμωρούνται με τις αξιόποινες πράξεις που κάνουν;
Τουλάχιστον δεν είχατε την ευαισθησία να γυρίσετε τα γλυκά. Μα όταν υπάρχει χονδρόπετσος πρόεδρος πως να βρεθούν ευαίσθητοι σύμβουλοι.
Αληθεύει ότι κάποιος σύμβουλος έφαγε τέσσερα ( 4) γλυκά;