Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Πατριδοκαπηλία σημαίνει σκόπιμη συναισθηματική φόρτιση του λαού σχετικά με τα εθνικά θέματα.

Γράφει ο κ. Ηλιακόπουλος που τον έπιασε η κ. Γιαννούλη με την κατσίκα στον ώμο

ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου



Είναι πλέον ώρα για να διασωθεί και να επιβιώσει το Λουτράκι ο δωσιλογισμός για τα τριάκοντα αργύρια να σταματήσει. Ως εδώ και μη παρέκει. Το loutraki-press σε καμία των περιπτώσεων δεν έχει λόγο να κάνει αντιπολίτευση σε τούτη εδώ τη φάση, στο νέο πρόεδρο της Λουτράκι Α.Ε. Γιώργο Γκιώνη.
Απλά, καθήκον του γράφοντος, ως Έλληνος πολίτη, ως πατριώτη, είναι να προστατευθεί το δημόσιο συμφέρον, εν προκειμένω το δημοτικό συμφέρον του δήμου Λουτρακίου.


Επειδή οι ταγοί του τόπου δεν κόπτονται πολύ και γι’ αυτό το κορυφαίο και ουσιώδες θέμα, στόχος είναι να αναγκασθούν να συρθούν από την ίδια την κοινωνία προς αυτή την κατεύθυνση, με σκοπό να αποτρέψουν, έστω και την τελευταία στιγμή την πιθανότητα ξεπουλήματος.

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Διαβάζοντας αυτές τις αράδες ο νους πέταξε στην εποχή που υπηρετούσα ως έφεδρος ανθυπολοχαγός και μας έβαζαν να διαβάζουμε σε κάτι μορφωμένους στρατιώτες κάτι κείμενα που αισθανόμουν αηδία μόλις αναγκαζόμουν να διαβάσω δυνατά.  . Που κάποιοι ανερμάτιστοι τα είχαν γράψει που δεν γνώριζαν τι σημαίνει πατρίδα και πατριώτης 
Δεν μπορώ να καταλάβω τους δεσμούς που έχει με το δήμο Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων  ο Πανούλης για να μπορεί να γράφει στα κείμενα του αυτές τις άπιαστες λέξεις. 
Αν βουλιάξει ο Δήμος Πάνο Ηλιακόπουλε προσωπικά εσύ τι έχεις να χάσεις; Οι ταγοί μας που εμείς τους ψηφίζουμε δεν νοιάζονται για το καλό του τόπου και έρχεσαι εσύ ένας άνθρωπος από του πουθενά που ο πατέρας σου ερχόταν στο Λουτράκις και ερχόσουν και εσύ παιδάκι και έπαιζες με τα κουβαδάκια σου. Αυτός είναι  ο μοναδικός σου δεσμός με το Λουτράκι και κανένας άλλος. 
Να αφήσεις λοιπόν και τους ταγούς και την κοινωνία εν ηρεμία 
Αυτή δε η παράγραφος σου "Το loutraki-press σε καμία των περιπτώσεων δεν έχει λόγο να κάνει αντιπολίτευση σε τούτη εδώ τη φάση, στο νέο πρόεδρο της Λουτράκι Α.Ε. Γιώργο Γκιώνη." μου έρχεται ως απειλητική --προειδοποιητική και εμείς οι δημότες ασκούμε κριτική με στοιχεία αλλά όποιος τολμήσει και πετάξει λάσπη σε αυτούς που ο λαός έχει εκλέξει  του παίρνουμε το κεφάλι και ας μην είμαστε οι εκλεκτοί  του άδικα κρινόμενου από την αφεντιά σου. .