Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Χούλιο Ιγκλέαια Αντώνης Ρμος = δυο εκατομμύρια (2.000.000) ευρώ ή σε δραχμές 680.000.000

 
Άνοιξα την τηλεόραση και άκουσα κάτι που δεν με προβλημάτισε  γιατί δεν μου έδωσε καν το δικαίωμα να σκεφτώ.
Στην Μύκονο σε αυτό το νησί το πασίγνωστο στην οικουμένη σε ένα χώρο που ακούει στο όνομα ψαρού δυο μεγάλοι καλλιτέχνες τραγούδησαν παρουσία ενός κοινού που δεν έχει καμία σχέση με την δοκιμασμένη χώρα μας.
Αυτοί που κάθισαν τα πρώτα τραπέζια πλήρωσαν 1.000 ευρώ ή σε δραχμές 340.000 . Ποσόν που λαμβάνουν δυο προνομιούχοι Έλληνες ως σύνταξη τον μήνα.
Ο τζίρος της βραδιάς σύμφωνα με έκθεση του Σ Δ Ο Ε έφτασε τα 2.000.000 ευρώ ή σε δραχμές 640.000.000 . Με αυτά θα μπορούσαμε να πληρώσουμε 4.000 συνταξιούχους πάντα προνομιούχους γιατί υπάρχουν και συνταξιούχοι σε χειρότερη οικονομική θέση .
Και βγήκε το Σ Δ Ο Ε και με υπερηφάνεια δήλωσε ότι το δημόσιο από τα 2.000.000 ευρώ έβαλε στο δημόσιο ταμείο 500.000 ευρώ.
Χειροκροτώ με ενθουσιασμό  την είσπραξη αυτή και μάλιστα πρέπει να δώσουν και παράσημα στα όργανα που έκαναν πολύ καλά την δουλειά τους. Αλλά όμως αυτοί που ξόδεψαν τα ποσά αυτά μπορεί να ήταν αρκετοί ξένοι ( ο πρόεδρος της Γαλατά Σεράι που έχει Ελληνίδα γυναίκα και ήθελε φαίνεται να κάνει φιγούρα στα πεθερικά του ) αλλά όμως και  αρκετοί Έλληνες που πρέπει το ΣΔΟΕ να εξετάσει το πόθεν έσχες όλων αυτών που έκαναν την φιγούρα των. Και κάτι τσόκαρα βγαίνουν στο γυαλί και να λέει περάσαμε υπέροχα. Την ίδια στιγμή που κάποιοι δεν θα είχαν ακόμα και ψωμί να βάλουν στο τραπέζι τους
Αλλά όμως όλα αυτά τα κουβαρντόπαιδα μπορούν να μας δηλώσουν τι πληρώνουν στην εφορία και αν οι κρατήσεις των είναι μεγαλύτερες από τους προνομιούχους  συνταξιούχους των 500 ευρώ;