Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Ασκώ κριτική σε αυτούς που γνωρίζω και θέλουν να σώσουν την ομάδα της Κορίνθου.

Αυτή είναι η ομάδα της  Κορίνθου που αναζητά να βρει  την πορεία της σε μια εποχή που δεν γνωρίζεις αν ο διπλανός σου έχει την οικονομική δυνατότητα για  να σε κεράσει έναν καφέ.


Οι σύμβουλοι που ψηφίστηκαν από τα μέλη της Κορίνθου για να την  διοικήσουν  

Κασίμης Πέτρος Δεν είναι η πρώτη που  γράφω για τον ποδοσφαιρικό παράγοντα αυτόν. Τουλάχιστον διακρίνεται για την σεμνότητα του την προσφορά του και την ελεύθερη γνώμη του.
Χωρίς τυμπανοκρουσίες παρέλαβε την ομάδα της Κορίνθου λαβωμένη να αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα. Την έβγαλε πρωταθλήτρια   Και την παρέδωσε αμέσως  γιατί κατάλαβε  ότι δεν έχει δυνατότητα να συνεχίσει. Μπορεί να προσφέρει αρκεί αυτοί που θα διοικήσουν την ομάδα να τον συμβουλευτούν.

Μαργέτης   Γεώργιος. Πως είναι  δυνατόν εγώ να ταλαιπωρούμε   ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ γιατί  υπερασπίστηκα τον  συνδυασμό Νέα Πορεία από τους τραμπούκους . Που ήταν  υποψήφιος κ. Μαργέτης και αυτός να συνεργάζεται με τον κ. Τσιχριτζή. Πως είναι δυνατόν να ψηφίζει ως γραμματέα της συνέλευσης έναν άνθρωπο που καταπάτησε κάθε έννοια δικαίου προκειμένου να τιμωρήσει τον αδελφό του Νίκο Μαργέτη για να χάσει ο Σαρωνικός τον αγώνα πρωταθλήματος με το Σπαθοβούνι που ήταν καθοριστικός. Και το όνομα του  αρχιδικαστή την  Εποχή αυτή ήταν  . Γιάννης   Γεροβασίλης που  πήγε και  μάρτυρας εναντίον μου . Και τώρα που ευθέως τον κατηγορώ περιμένω και αυτός να με οδηγήσει στο δικαστήριο μια και δεν το κάνει ο «προϊστάμενος»   του ρομαντικός πρόεδρος που τον χαρακτηρίζω νεκροθάφτη του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. Θα μου πείτε η ζωή είναι διπλωματία και ένας επιχειρηματίας δεν μπορεί να ανοίγει μέτωπα. Συμφωνώ απόλυτα με την θεωρία αυτή αλλά όμως είμαι αναγκασμένος να προσθέσω όλοι αυτοί να πάψουν να μας παριστάνουν τους κριτές και τους παράγοντες που σημαίνει ότι παράγω έργο. 

Λέκκας Δημήτριος Νομίζει ότι υλοποιώντας αυτά  που  έμαθε στην Ελληνική  Βασιλική Χωροφυλακή μπορεί να πορεύεται μέσα  Κοινωνία. Μόνο που δεν έχει καταλάβει ότι τον έχουν πάρει πρέφα και γελάνε με τα φερσίματα του. Έχει ξεπεράσει και την μέλισσα που μεταπηδά από λουλούδι σε λουλούδι. Αυτός πηγαίνει από διοίκηση σε διοίκηση με  αποτέλεσμα πολλές φορές να μη  γνωρίζει ποιον στα  αλήθεια υπηρετεί. Και  κάνει μάλιστα κάνει  κάτι επισκέψεις   αδικαιολόγητες που τον εκθέτουν  ανεπανόρθωτα ..

Μελέτης Ανδρέας : Τον γνώρισα όταν ήθελε να σώσει την ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου. Και μάλιστα τον βοήθησα να έρθει σε επικοινωνία με τους φιλάθλους της ομάδας του Λουτρακίου.
Δεν γνωρίζει από ποδόσφαιρο και αυτό είναι υπέρ του. Προσέφερε υλική βοήθεια στην ομάδα του Ολυμπιακού αλλά δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.
Συνεργάτης του κ. Τσιχριτζή επαγγελματικά (δικηγόρος του)   Και υπάρχει και μια ιστορία για κάποιο τιμολόγιο για το οποίο η Κόρινθος πλήρωσε ή πληρώνει στην εφορία κάποιο πρόστιμο όχι ευκαταφρόνητο.
Βέβαια γι αυτό και άλλα πολλά δεν μας έχει απαντήσει ο ρομαντικός πρόεδρος μέχρι σήμερα. του  δηλώνω όμως Δημόσια   ότι θα  υποχρεωθεί ο χονδρόπετσος να μας  δώσει  απαντήσεις . Και τον επιθυμώ να είναι λαλίστατος όπως κατέθετε σε βάρος μου στο δικαστήριο χωρίς την παρουσία την δική μου. Στο εφετείο θα έχουμε την ευκαιρία να τα ξανά ακούσουμε για να τον απαντήσουμε. Γιατί διαφορετικός είναι ο μονόλογος από τον διάλογο. Δεν πιστεύω να μη έρθει στο Ναύπλιο γιατί θα μας απογοητεύσει.

Γιαννίκος   Γιώργος. Είναι ένας Άνθρωπος του  Ποδοσφαίρου   που  φρόντισε γίνει και  Επιστήμονας. Και έτσι με την διπλή του  Ιδιότητα να μπορέσει  να προσφέρει πολλά και στο  ποδόσφαιρο και στα νιάτα γενικά. .
Τον είδαμε ( βίντεο ) να είναι καυστικός στην πρώτη γενική Συνέλευση αλλά όμως μονόπλευρα. Δεν αναφέρθηκε στα έργα και τις μαύρες μέρες της διοίκησης της Κορίνθου από τον κ. Μιχάλη Τσιχριτζή που είναι ο νεκροθάφτης της ιστορικής αυτής ομάδας και στη συνέχεια του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. Όταν γινόμαστε εισαγγελείς πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Επίσης τον κατηγορούν ότι ενώ ήταν στην διοίκηση του κ. Σταματάκη λάκισε. Όταν είμαστε κριτές πρέπει να είμαστε και άψογοι και αντικειμενικοί.

Κοντογιαννάκης Κωνσταντίνος. Παρατηρώ ότι σε κάθε διοικητικό συμβούλιο της Κορίνθου πάντα συμμετέχει αλλά σε βάθος χρόνου χάνεται το όνομα του αφού δεν συμμετέχει σε καμία δραστηριότητα.
Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την προσφορά του όταν διοικούσε την ομάδα του Ισθμιακού. Πλην όμως από άγνοια ξόδεψε χρήματα χωρίς να αποδώσουν μια και δεν πήγαν για ανάπτυξη του ποδοσφαίρου αλλά για εντυπωσιασμό. Και αυτό δεν το γράφω πρώτη φορά.

Καρασταμάτης   Σταμάτης: Σε μια δύσκολη καμπή της ιστορίας της ομάδας έδωσε εξετάσεις και πήρε άριστα Όταν  όλοι είχαν κάνει πέρα  αυτός μαζί με τον  Κώστα Καράγιωργα στάθηκαν σωστά Και με όλες τις αναποδιές κράτησαν την ομάδα στην κατηγορία. Γιατί την αγαπούσαν την ομάδα και δεν την χρησιμοποιούσαν για να πάρουν από αυτή. 

Δεν σχολιάζω τον Σωτήρα Μαυρονάσο γιατί έχω γράψει τόμους γι αυτόν . Αλλά εφόσον τα μέλη της Κορίνθου τον θέλουν εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δεχτούμε αυτή την επιλογή και να τον κρίνουμε σύμφωνα με τα έργα του που θα κάνει στο μέλλον Γιατί αυτά που έκανε στο παρελθόν καλύτερα να τα ξεχάσουμε. 

Τους  υπόλοιπους που απαρτίζουν το διοικητικό συμβούλιο δεν τους έχω ποτέ συναντήσει και είμαι βέβαιος και στο υπόλοιπο του βίου μου. δεν θα συναντηθούμε  Ίσως εκεί να υπάρχουν οι οικονομικοί παράγοντες που θα έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν  την ομάδα και εγώ δεν τους γνωρίζω . Αλλά όμως να μη ζητήσει κανένας από αυτούς εξηγήσεις για την απουσία του προέδρου της απερχόμενης διοίκησης από την γενική συνέλευση αυτό δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.
Που σημαίνει ότι σκεπάζω τα λάθη τα δικά σας αλλά έχω και την απαίτηση να σκεπάσεις και τα δικά μας. 
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να αναστηθεί η ομάδα της Κορίνθου. Αν διαψευσθώ θα είμαι ο πρώτος που θα χαρώ,