Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Κύριε Τσιχριτζή εμείς δεν αναγνωρίζουμε κανέναν Μαυρονάσο παρά μόνο την αφεντιά σου.

Πληροφορήθηκα ότι δυο από τα επίλεκτα στελέχη του κ. Τσιχριτζή ( ναι δεν κάνω λάθος δεν τα μπέρδεψα με αυτά του Σωτήρα Μαυρονάσου  και ας φαίνονται εκ πρώτης όψεως ) πήγαν στο δημοτικό στάδιο για να παραλάβουν το ρουχισμό της Κορίνθου.
Και αυτοί είναι οι πολλοί μεγάλοι παράγοντες  κ. Λέκκας Δημήτριος  και κ. Κανατσούλης Βασίλης
Ο πρώτος ο κ. Λέκκας έχει μια πολύ μεγάλη πορεία  μέσα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ποδοσφαιριστής και διαιτητής και μετά παράγοντας.
Που είχε όμως συμμετοχή άμεση και στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή  Καφαντάρη μια και ήταν εκ των εμπίστων του κ. Τσιχριτζή.
Δεν έχει σημασία που μετά πήγε με την παράταξη του κ. Κορδώση λόγω φιλίας αλλά και  πολιτικής τοποθέτησης.
Βοήθησε τον Σωτήρα Μαυρονάσο στον Βύζαντα Μεγάρων ως έμμισθος Γενικός Αρχηγός .
Τον κ. Κανατσούλη δεν τον γνωρίζω καθόλου και δεν θα ήθελα να τον αδικήσω. Το μόνο που γνωρίζω ότι  είναι δικαστής αθλητικός της ένωσης κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο μαζί με τον κ. Ιατρού. Τώρα γιατί έγινε αυτή η προτίμησης σε αυτούς του δυο και τι μέτρησε αρμόδιος είναι να μας απαντήσει ο κ. Τσιχριτζής . Ίσως να έχουν νομικές γνώσεις. Μα άλλοι μιλάνε άψογα τα Ελληνικά ( επειδής ) και μόνο γενικοί γραμματείς έγιναν. 
Αυτοί οι δυο μεγάλοι παράγοντες πήγαν να παραλάβουν τον ρουχισμό της ομάδας και στις ρούγες και στα καλντερίμια λένε ότι δεν βρήκαν τίποτα. Να πάψουν την παλαιά συνήθεια αυτή των ψιθύρων γιατί τους βεβαιώνω ότι δεν θα τους βγουν σε καλό.
Να κοιτάξουν τα δικά τους τα έργα  που με αυτούς τους παίκτες που πήραν όχι δεν θα κάνουν πρωταθλητισμό  αλλά είμαι βέβαιος ότι η ομάδα της Κορίνθου πρέπει να ονομαστεί των παλαιμάχων
Γιατί ο ποδοσφαιριστής Καραμάνος έχει καβατζάρει  τα σαράντα ( 40) και ο Ευθυμίου τα πλησιάζει Τον δε Αυγέρη τον άφησε ελεύθερο τον Ζευγολατιό που τον είχε στον πάγκο. Ο Λέκκας είναι ο υιός του κ. Δημητράκη  και ελεύθερος από το Χιλιομόδι. Ο Παυλάτος ελεύθερος από, την Κόρινθο 06 και ο Φραγκάκης από την Νεμέα και τον Ολυμπιακό Λουτρακίου και ο Μαλαχίας από τον Κύψελο.

Αυτά τα ονόματα έχουμε μάθει μέχρι σήμερα. Και ότι οι προπονήσεις θα αρχίσουν από την Δευτέρα 25 Αυγούστου όταν οι ομάδες έχουν παίξει αρκετά φιλικά. Λέμε για πολύ μεγάλη πλάκα που γίνεται από τους πολύπειρους παράγοντες που ναι μεν δεν θέλησαν την ένωση με την Κόρινθο 06 γιατί μύριζε μπαρούτι. Τώρα με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και με, παίχτες που οι ομάδες των δεν τους ήθελαν πάνε να στήσουν ομάδα.   
Μα όπως λέει και ο λαός μας " ...με τις π... δεν βάφουν αυγά"