Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ο πιστολέρο τρέμει την αλήθεια

Κυριακή 24 Αυγούστου του σωτηρίου νέτους 2014 που η εκκλησία μας γιορτάζει τον Ευτύχιο τον Ιερομάρτυρα και το ποδοσφαιρικό στέκι του Δασάρχη και πάλι στα μεγαλεία του. Με μια μικρή διαφορά απουσιάζει ο ρομαντικός και συγχρόνως και χονδρόπετσος πρόεδρος ( ένας είναι ο πρόεδρος και απαγορεύω τις άσκοπες ερωτήσεις ) και όμως ο διάλογος είναι πολύ έντονος η απουσία δεν έπαιξε κανένα ρόλο στη σκηνή που έλαβε χώρα στο υπέροχο μπαλκόνι που μοιάζει ομολογώ σαν σκηνή θεάτρου.
Κάθε ποδοσφαιρικό στέκι έχει το γούστο του όπως το άλλο στο δρόμο της οδού Πατρών με την μουριά  χωρίς μούρα. Αλλά όμως και πολύ γραφικούς  φίλους ντου κ. Μιχάλη που σκοτώνονται ποιος θα τρέξει να πιάσει θέση στον πρόεδρο για το αυτοκίνητο του και ποιος θα του φέρει την ειδική καρέκλα. Ενώ στο άλλο δεν χρειάζονται αυτές οι εξυπηρετήσεις.
Εδώ έχουμε δυο πρωταγωνιστές Ο πρώτος που μιλάει είναι ο κ. Καθηγητής καλών τρόπων και συνάμα πολύπειρος παρατηρητής τάξεως που δεν μπορεί να του κουνηθεί κανένα παιδάκι του νηπιαγωγείο. Που έμαθε να κάνε το κακά του μέσα στο γιογιό και νόμισε ότι απέκτησε και προσωπικότητα.
Και από την άλλη ο πιστολέρος που έχει στο ενεργητικό του μια πελώρια απειλή εναντίον δημοσιογράφου και μια μαρτυρία ενώπιον του τριμελούς εναντίον ενός ερασιτέχνη δημοσιογράφου.
Και μια όμορφη έκθεση σε βάρος του Ολυμπιακού Λουτρακίου που άμα τα παιδιά  της ομάδας του Λουτρακίου τους άρεσε το πάρε δώσε με τα δικαστήρια πολύ δύσκολα θα ξέμπλεκε
Καθηγητής καλών τρόπων απευθυνόμενος προς μπιστολέρο : " Εμείς σε προωθούμε και εσύ τα κάνεις σκατά."
Πιστολέρο απευθυνόμενος προς καθηγητή καλών τρόπων  " Και εσύ πιάστηκες από τις μαλακίες που γράφει ο Νικηφόρος. 
Μαλάκας κ. πιστολέρο είναι αυτός που αυνανίζεται . Επίσης αυτός που λέει ή γράφει ή  κάνει  ανοησίες . Και αυτός που πέφτει θύμα δηλαδή που τον πιάνουν κορόιδο
Αυτά που έγραψα τα υποστηρίζω γιατί έγιναν ακριβώς έτσι όπως σου τα γράφω. Και αν συνεχίσει ο πιστολέρο να με αμφισβητεί θα γράψω και διευθύνσεις και ονόματα όλων αυτών που βρίσκονται στα παρασκήνια και τον προωθούν για να τα πάρει στο κρανίο ( όπως λέει ένας εγγονός μου ) ο πιστολέρο και να τα βάλει με τον άλλο Δημήτρη που έπαψε να είναι ο εκλεκτός του ανθρώπου που τώρα προωθεί πιστολέρο με χίλια.
Δεν περίμενα με αυτές τις πλάτες που έχει ο πιστολέρο θα κιοτέψει και θα διαψεύσει αυτά που είπε
Αν η μουριά μιλούσε θα είχαν πολλοί πάψει να το παίζουν δυνατοί...Προσοχή γιατί χάνουν πόντους και αυτοί που σας προστατεύουν