Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Σωτήρα Μαυρονάσο ξεκουμπίσου από το Κορινθιακό μποδόσφαιρο



Επειδή οι περισσότεροι που έχουν ασχοληθεί με την ομάδα της Κορίνθου έχουν διαπράξει  εγκλήματα με πρώτο και καλύτερο τον κ. Μιχάλη Τσιχριτζή και δεν μπορούν να σου πουν αυτά από την πρώτη μέρα ανέλαβες το 2009 σου τα είπα και μάλιστα πολύ χονδρά. Και εσύ ως κοινός τραμπούκος  ήρθες στο γήπεδο του Σπαθοβουνίου για να με τρομοκρατήσεις απειλώντας με ξυλοδαρμό. Παρουσία των φιλάθλων που κανένας δεν νοιάστηκε για μένα.
Είναι αυτοί που περιμένουν να ανοίξουν οι πόρτες του γηπέδου  όταν παίζει η Κόρινθος για να μπουν στο ημιχρόνιο χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο για να βρίσουν παίκτες και διοίκηση.
Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ξανά ερχόσουν στα διοικητικά της Κορίνθου και μάλιστα να βγεις στο βήμα και να ρυπάνεις  την αίθουσα με αυτά που είπες.
Και μη υπάρχοντος  άλλου το σώμα σε ψήφισε
Και εσύ ευρισκόμενος σε μια ταβέρνα του Ζευγολατιού είπε όχι χαμηλόφωνα « …τους λυπήθηκα και ανέλαβα την Κόρινθο την οποία και θα διοικώ με το τηλέφωνο από την Κατερίνη μια και έχω και τον Πιερικό»
Και έρχομαι τώρα και σας ερωτώ φιλάθλους και μη  αν η ομάδα της Κορίνθου οφείλει την ύπαρξη της στην μεγαλοψυχία του κ. Μαυρονάσου τότε να διαλυθεί αμέσως.
Γιατί δεν λες την αλήθεια στον κόσμο κ. Σωτήρα  Μαυρονάσο που είναι πολύ απλή
Αν η ομάδα της Κορίνθου έκανε συγχώνευση με την Κόρινθο 06 τότε τις οφειλές προς το δημόσιο θα τις πλήρωνε εσύ και ο κ. Μιχάλης ο Νεκροθάφτης της Κορίνθου.
Γι αυτό ήρθανε όλοι οι πελάτες ενός καφενείου και ψήφισαν καταβάλλοντας δέκα ( 10) ευρώ και με πρόεδρος  της συνέλευσης κάποιον που δεν ήταν εκ των παλαιών μελών της Κορίνθου. Αλλά των πολύ φρέσκων.
Να γιατί είμαι υποχρεωμένος να σου το επαναλάβω :  « …ξεκουμπίδια κ. Σωτήρα μας από το Κορινθιακό ποδόσφαιρο"