Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Μια ακόμη ομάδα δηλώνει αδυναμία να συνεχίσει στο συναρπαστικό Κορινθιακό πρωτάθλημα.



Ο έπαινος κάνει τον καλό καλύτερο και τον κακό χειρότερο 
                                  Ελληνική παροιμία 
Οι άνθρωποι σου ζητούν κρίσεις αλλά ενδιαφέρονται μόνο για τους επαίνους 
                                         Σόμερστ Σωμ 

Σας παρουσιάζω μια ανακοίνωση του Αίαντα  Αγιονορίου την οποία βρίσκω ενδιαφέρουσα και είμαι υποχρεωμένος να την σχολιάσω. 

ΠΡΟΣ: ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε και μέλη Δ.Σ., Μετά λύπης μας σας ενημερώνουμε ότι αδυνατούμε να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κορινθίας για την περίοδο 2014 – 2015. Οι λόγοι για τους οποίους εγκαταλείπουμε – ας ελπίσουμε προσωρινά- την σημαντική προσπάθεια που κάναμε πέρσι, είναι σημαντικοί και καθοριστικοί για το μέλλον της ομάδας. Στις δύο Γενικές Συνελεύσεις δεν υπήρξε το ανάλογο ενδιαφέρον από τους παράγοντες - αθλητικούς και μη – της τοπικής κοινωνίας για την ενίσχυση της ομάδας.
Επίσης, επειδή αρκετοί νέοι έχουν εγκαταλείψει το χωριό του Αγιονορίου και την γύρω περιοχή, αντιμετωπίζουμε τεράστια δυσκολία στο να βρούμε το δυναμικό που θα επανδρώσει την ομάδα του Αίαντα. Αντιμετωπίζουμε ακόμα και το πρόβλημα ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές μας έχουν υπερβεί το όριο ηλικίας κι έτσι δεν μπορούν την φετινή χρονιά να λάβουν μέρος στην αγωνιστικές μας υποχρεώσεις.
Μετά την περσινή σπουδαία εμφάνιση της ομάδας μας και την άνοδο μας στην Α2 κατηγορία είναι λυπηρό για τους παραπάνω λόγους που αναφέραμε να μένουμε φέτος εκτός γηπέδων.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία που είχαμε την περσινή αγωνιστική περίοδο 2013 – 2014 και ελπίζουμε πως στο μέλλον θα αρθούν οι δυσκολίες και η ομάδα του Αίαντα Αγιονορίου θα βρεί τον δρόμο που της αξίζει στον χάρτη του ποδοσφαίρου.
Σας ευχόμαστε Καλή Αγωνιστική Χρονιά και με πολλές διακρίσεις στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο που εκπροσωπείτε.
Σχολιασμός Νικηφόρου. 
Συγχωριανοί μου ( από εκεί έλκει την καταγωγή της η οικογένεια μας ) δεν μας τα λέτε καλά. Επειδή η Κλένια διαλύθηκε ξαφνικά γίνατε ομάδα που να διεκδικεί το πρωτάθλημα. Και καλά κάνατε γιατί τι Κλένια τι Αγιονόρι. Αλλά όμως στην ανακοίνωση  σας γράφετε " Στις δύο Γενικές Συνελεύσεις δεν υπήρξε το ανάλογο ενδιαφέρον από τους παράγοντες - αθλητικούς και μη – της τοπικής κοινωνίας για την ενίσχυση της ομάδας." Και ας έρθουμε στους μη ποδοσφαιρικούς παράγοντες που σας χρησιμοποίησαν στις επαναληπτικές εκλογές της ένωσης. Και για να είναι σίγουρος ο κ. Τσιχριτζής έβαλε εκπρόσωπο στην επαναληπτική εκλογή τον εικονιζόμενο από εσάς βραβευθέντα. Και είχατε μπροστά στα μάτια σας παράδειγμα την ομάδα της Κλένιας που ο κ. Τσιχριτζής και η παρέα του την διέλυσε. Βέβαια είχατε άψογη συνεργασία αλλά δεν ρωτήσατε τον γυμναστή της Κλένιας αλλά ούτε και τον προπονητή να σας πουν τι τράβηξαν στο γήπεδο του Κιάτου. Έχω προβλέψει ότι θα μείνουν ελάχιστες ομάδες αρκεί ο κ. Τσιχριτζής να είναι πρόεδρος στην Ένωση Αλλά πρέπει ο κ. πρόεδρος ( ένας είναι)να διοικεί ομάδες γιατίμ έτσι που το πάει θα διοικεί φαντάσματα