Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Μέσα στα μεγάλα ονόματα των ξένων παικτών να υπάρχουν και Ελληνόπουλα



Δεν είμαι οπαδός και ούτε φίλαθλος της ομάδας του Ολυμπιακού που έχει έδρα το μεγάλο λιμάνι  και ονομάστηκε θρύλος γιατί όλοι οι παίκτες του ήταν Ελληνόπουλα.
Κα είχε πετύχει το ακατόρθωτο. Και οι πέντε κυνηγοί του να φέρουν το όνομα Ανδριανόπουλοι.
Και κατά τον αγώνα Ολυμπιακού  - Νίκη Βόλου στο πρώτο ημιχρόνιο να παίζει μόνο ένας Έλληνας ( Διαμαντάκος) και στο Β ημιχρόνιο να προστεθεί και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.
Κύριε  Μαρινάκη από εκεί ψηλά τον αγώνα θα τον παρακολουθούσαν ο Γιάννης ο Ντίνος ο Γιώργος ο Βασίλης και ο Λεωνίδας  παρέα με τον Ανδρέα Μουράτη και τους συναδέλφους σου προέδρους Γουλανδρή και Νταϊφά.και είμαι βέβαιος ότι η σύνθεσης αυτή δεν θα τους άρεσε

Και ο θρύλος έπαιζε με την πρωτάρα Νίκη Βόλου που έκανε την παρουσία της αισθητή. Και μέσα στην ομάδα έπαιζαν παιδάκια που είχαν αποφοιτήσει από τις Ακαδημίες. Που σημαίνει ότι το ποδόσφαιρο δεν θέλει μόνο ονόματα αλλά και μεράκι και όχι αγγαρεία γι αυτό που κάνεις. Κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί ότι σήμερα  ο μόνος αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι  η αναπληρωματική του ομάδα.
Και αυτό πρέπει να το πιστέψουν και οι Έλληνες διαιτητές και να μη θέλουν να εκθέτουν τον θρύλο με αυτά τα σφυρίγματα που προκαλούν.
Και ένα από αυτά ήταν και του δικού μας Κορίνθιου Γιώργου Δασκαλόπουλου που όταν ο αμυντικός του Ολυμπιακού έχασε την μπάλα και κάτοχος έγινε ο παίκτης της Νίκης σφύριξε ανύπαρκτο φάουλ και σταμάτησε μια επικίνδυνη φάση αφού ο παίκτης της Νίκης έφευγε μόνος του.  .