Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Την Δόξα πολλοί μίσησαν το χρήμα κανένας ...

 Αν ρωτήσεις έναν φίλαθλο της Κορίνθου ποιος είναι ο Πάρης ο Σπυρόπουλος χωρίς κανέναν δισταγμό θα σου απαντήσει ο Στέλιος Μανωλάς της Κορίνθου.
Και είμαι υποχρεωμένος εδώ να γράψω ότι την απάντηση την βρίσκω πολύ σωστή. Ο Πάρης ο Σπυρόπουλος ήταν ο Στέλιος ο Μανωλάς της Κορίνθου μέχρι που η Κόρινθος μπορούσε να τον πληρώνει και μάλιστα πολύ καλά αφού ο κ. Πάρης είναι ένας επαγγελματίας και δεν επιτρέπει να μπουν μέσα του συναισθηματισμοί  που κάνουν κακό στο ταμείο.
Ενώ ο Στέλιος Μανωλάς είπε όχι και στον Κωσκοτά και στον Κόκαλη
Μόλις η Κόρινθος πήρε το μονοπάτι που οδηγεί σε χέρσα χωράφια ο κ. Σπυρόπουλος με την ελευθέρα στα χέρια του ζήτησε στέγη στις παρακάτω ομάδες  Καλαμάτα --Κιβέρι --Παναργειακό-- Ερμιόνη  και όχι μόνο βρήκες πόρτες κλειστές αλλά και τα κλειδιά παρμένα. Και έτσι αποφάσισε να γυρίσει στα πατρώα εδάφη που έφαγε ψωμί και αλάτι ( Εμείς στην Κόρινθο ο Πάρης πιστεύουμε ότι έφαγε παντεσπάνι)
Και έτσι υπόγραψε να πάει στο ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ και όχι στην Κόρινθο την οποία βέβαια την αγαπάει  όταν και αυτή ανταποκρινότανε με ευρώπουλα και όχι με πλαστικές σημαίες.και φανέλες που τις είχαμε για προπέτασμα καπνού. Γιατί όπως είχε πει και μια παλιά δόξα του θεάτρου " Καλό είναι το χειροκρότημα όταν συνοδεύεται όμως από πεντοχίλιαρα " Τότε ήταν οι δραχμές.
Και έτσι είναι ο δεύτερος παίκτης που γύρισε την πλάτη στην Κόρινθο ( την ομάδα του κ. Τσιχριτζή) μια και ο πρώτος ήταν ο Βασιλάκης Φίλης.  Έτσι που την κατάντησες κ. πρόεδρε ( ένας είναι ο πρόεδρος) την ιστορική Κόρινθο την καταδέχονται μόνο αυτοί που κινούνται από τα 30 μέχρι και τα 40. Και δεν πειράζει που ο ένας τα έχει καβατζάρει τα 40.