Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Κύριο Μιχάλη Τσιχριτζή Πρόεδρος του φορέα ποδοσφαίρου του νομού μας

Μιχάλη Τσιχριτζή την Κυριακή 31 8 2014 ανεβάζω στο Μπλοκ μου μια συνέντευξη του συνεργάτη σας Δημήτρη Λέκκα που έδωσε τον Μάιο  του 2006 και που τώρα έπεσε στα χέρια μου .Και αφορά τον ποδοσφαιριστή Καφαντάρη Και την Τρίτη 2 9 14 σχολιάζω στην ίδια συνέντευξη αυτά που είπε για  τον ποδοσφαιριστή  Τσέροβιτς.
Επειδή χρησιμοποιώ εν γνώσει μου λέξεις που με στοιχεία τις θεμελιώνω ν πρέπει επιτέλους να κάνετε μια από τις δυο κινήσεις.
Η να με οδηγήσετε στην δικαιοσύνη  για να λύσουμε εκεί τις διαφορές μας
 Η να φύγετε από το ποδόσφαιρο που τόσα δεινά του έχετε συσσωρεύσει με αποτέλεσμα οι ομάδες να εγκαταλείπουν  μη μπορώντας να συνεχίσουν λόγω των οικονομικών βαρών. που μέσα σε αυτά είναι και η διαιτησία που είναι υποχρεωμένες οι ομάδες ετησίων να πληρώνουν 130. 000 ευρώ ή σε δραχμές 42 500.000.Κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο
Να γίνετε επιτέλους εσείς μπροστάρης μηνυτής και να μη βάζετε κάποιους άλλους να σύρουν τον χορό των μηνύσεων. Δεν αναφέρομαι στον κ. Δημήτρη Λέκκα που διατεταγμένη υπηρεσία εκτελούσε εκτελεί και θα συνεχίσει να εκτελεί. Για μένα αποτελεί μια θλιβερή φιγούρα που αναγκάστηκε να πει τόσα ψέματα για να διορθώσει τα αδιόρθωτα. Ομολογώ ότι τον λυπάμαι αφού είναι υποχρεωμένος να εκτελεί τις εντολές σου.