Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Σας γελοιοποίησαν τα σωματεία και επομένως αυτομάτως σας έστειλαν στο σπίτι σας.

Η ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας είχε ορίσει την δευτέρα 18 Αυγούστου του σωτηρίου έτους 2014 να γίνει η κλήρωσης του Κυπέλλου Κορινθίας. Μάθαμε ότι η συμμετοχή ήταν ελάχιστη και στην κλήρωση είπαν παρών μόνο τέσσερα (4) σωματεία
Και έτσι αναγκάστηκαν τα "αφεντικά" να αναβάλουν την κλήρωση και να την κάνουν την προσεχή Δευτέρα μαζί με τα πρωταθλήματα .
Που είμαι βέβαιος ότι ορισμένες ομάδες δεν θα έχουν δεκαοκτάδα να κατεβάσουν. Και αναφερόμαστε σε αυτές της πρώτης κατηγορίας και μάλιστα με ονόματα πρωτοκλασάτα.
Επίσης τα προσεχή πρωταθλήματα θα είναι τόσο συναρπαστικά που θα σπάσουν κάθε αρνητικό αριθμό θεατών που θα τα παρακολουθεί.
Και μια και αναφερόμαστε στην ένωση διαβάζω στο καταστατικό και στο άρθρο 33 παράγραφος  1 "Ο πρόεδρος ( ένας είναι ο πρόεδρος) συγκαλεί το Δ Σ δυο φορές το μήνα ή κάθε φορά που αυτός κρίνει τούτο ως αναγκαίο." Αλήθεια από πότε έχει να συνεδριάσει το Δ Σ .
Τώρα θα μου πείτε με την βοήθεια του κ. Πισιμίση πνίγηκε μια ολόκληρη πλαστογραφία και θα ιδρώσει το αυτί μας για τις συνεδριάσεις.. Τατούλης Τσιχριτζής και Πισιμίσης οι τρεις Αρκάδες να είναι καλά και όλα θα είναι υπό έλεγχο.
Κάποτε υπήρχε μια διαφήμιση "Είδες η Δ Ε Η "  Τώρα μπορεί άνετα να υποστηρίζουμε Είδες τι καλό κάνει το ποδόσφαιρο στην πολιτική  Ο κ. Πισιμίσης αυτός ο υπέροχος πολιτικός κατόρθωσε από δεύτερος αναπληρωματικός στις εκλογές του 2010 που ήταν για την περιφέρεια τώρα να έρθει τρίτος και να κερδίσει ακόμα και τον κ. Λάκη Παπαφωτίου. Που όποιος το έπαιζε στο στοίχημα θα γινόταν πλούσιος. Μα τις εκλογές της ένωσης δεν τις κέρδισε ο Αρκάς Τσιχριτζής τις έδωσε ο Αρκάς κ. Πισιμίσης. 
Γιατί εάν κατέθετε την μήνυση ο κ. Πάγκας για πλαστοπροσωπία  δεν θα μπορούσαν καν να γίνουν εκλογές. Και ενώ η μήνυσης είχε συνταχθεί ( υπάρχει στο αρχείο μου ) ο κ. Πισιμίσης δεν άφησε να προχωρήσει. Μα θα έβγαινε πρόεδρος ο Παναγιώτης Λαμπρινός ο Κορίνθιος θα ήταν ντροπή για την Αρκαδία. Αυτά να βλέπετε Κορίνθιοι που καταντήσατε να σας λυπάται ένας Σωτήρας Μαυρονάσος.
Και μια πρόβλεψη που κάνω Η σημερινή διοίκηση της ένωσης δεν θα πέσει με εκλογές αλλά θα διαλυθεί κατά την πορεία.