Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Κύριε πρόεδρε του εμπορικού συλλόγου Λουτρακίου




Βγήκατε στ μέσα ενημέρωσης και δηλώσατε ότι δεν έχουν οι έμποροι την κίνηση που πρέπει λόγω του θέρους.
Και θα ήθελα να του έλεγα του κ. προέδρου να παίξει μια μέρα το ρόλο του πελάτη και να πάρει το αυτοκίνητο του και να μπει στο Λουτράκι και να διασχίσει την Βενιζέλου από τα φανάρια μέχρι την Εθνική Τράπεζα και να χρονομετρήσει πόσο χρόνο θα χρειαστεί  για να καλύψει την απόσταση αυτή.
Και μετά να προσπαθήσει να παρκάρει για να κατέβει προκειμένου να κάνει τα ψώνια του. Και τότε θα διαπιστώσει  ότι μόνο τυχαία μπορεί να βρει θέση για να παρκάρει.
Μάλλον οι κύριοι έμποροι δεν έχουν καταλάβει ότι εκτός του Λουτρακίου σήμερα κατοικούν τόσοι άνθρωποι  που ακόμα μπορούν να συγκριθούν άνετα με τους ευρισκόμενους στο κεντρικό λεγόμενο Λουτράκι.
Και επειδή και εγώ κατοικώ στην περιφέρεια έρχομαι  σε επαφή με πολλούς που δεν κατοικούν στο κέντρο και δεν είναι γηγενείς Λουτρακιότες και μου λένε ότι θέλουμε να βοηθήσουμε την αγορά του τόπου μας αλλά να μας πεις Νικηφόρε πως θα γίνει αυτό με το παρκάρισμα του αυτοκινήτου μας .Και όταν τους λέω ότι υπάρχουν δυο δημοτικοί χώροι παρκαρίσματος που είναι χωρίς καμία επιβάρυνση πέφτουν από τα σύννεφα.
Αντί λοιπόν κ. πρόεδρε3 να κάνετε δηλώσεις διαμαρτυρίας να ενημερώσετε την «πελατεία»  σας .
Επίσης να συστήσετε στους εμπόρους να μη βάζουν μπροστά τα καταστήματα  διάφορα εμπόδια για να μη παρκάρουν οι πελάτες των τα αυτοκίνητα τους. Γιατί ο χώρος δεν είναι δικός τους.
Και είναι κρίμα να μη δουλεύουν τα καταστήματα που και σε ποιότητα αλλά και σε τιμές δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα καλύτερα μαγαζιά των Αθηνών Και αυτό δεν το γράφω για να κολακεύσω ούτε εσάς ούτε τους συναδέλφους σας. Αλλά το υποστηρίζω γιατί είναι αληθινό πέρα για πέρα.