Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Τραγική η θέσης των Κορινθίων παρατηρητών τάξεως

Σε γνωστό ποδοσφαιρικό  στέκι έχει ανάψει η συζήτησης γύρω από το κύπελλο Ελλάδας. που η κλήρωσης έβγαλε να παίξει Λάρισα  με τον Ολυμπιακό βόλου.
Και ένας από την μεγάλη παρέα είπε ότι δεν θα ήθελα να ήμουνα ούτε ψύλλος στο κόρφο του διαιτητή των εποπτών και του παρατηρητή .
Την ώρα αυτή καταφθάνει ο πιστολέρο των παρατηρητών ο άνθρωπος που σκοτώνει δημοσιογράφους και πάει άμα λάχει και μάρτυρας κατηγορίας εναντίον ερασιτεχνών δημοσιογράφων. Είναι ο παρατηρητής που έκανε ψευδή έκθεση ( αφού δεν ταυτιζότανε με αυτά που έγραφε ο διαιτητής ως προς τον χρόνο των επεισοδίων ) και όμως συνεχίζει να στέλνεται παρατηρητής.
Είναι αυτός που στον αγώνα Α Ο Λουτράκι -- Ολυμπιακού Λουτρακίου άφησε  παίκτη που τον απέβαλε ο διαιτητής να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας του Με αποτέλεσμα ο παρανόμως ευρισκόμενος παίκτης να δημιουργήσει επεισόδια.
Είναι αυτός που άφησε να μπουν στα αποδυτήρια των διαιτητών ο κ. Βουτσινάς ( έμπορος αθλητικών μηχανημάτων και ειδών διατροφής) και ο κ. Τοτόμης ο γενικός γραμματέας των προπονητών  ( Που αποτελούν παγκόσμια φαινόμενο αφού ούτε αυτός ούτε και  ο πρόεδρος στα τελευταία 15 χρόνια δεν έχουν προπονήσει ομάδα) χωρίς να έχουν καμία αρμοδιότητα
Και αυτός ο κύριος πήρε αμέσως τον λόγο και είπε :Φέτος κάτι συνώνυμοι παρατηρητές που κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο πήγαν σε κάποιους αγώνες να δουν φέτος τι θα πάθουν.
Και επειδή ο πιστολέρο φέρει το όνομα Δημήτριος ο Μυροβλύτης έψαξα να βρω τον παρατηρητή που γιορτάζει και αυτός στις 26 Οκτωβρίου  Και βρήκα ότι είναι ο κ. Δημήτρης Αδάμ και αυτός μια εξέχουσα προσωπικότητα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.Που στις εκλογές  της ένωσης του 2009 βγήκε σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του κ. Τσιχριτζή παραιτήθηκε άνευ λόγου και αιτίας για να επανέλθει μετά λόγου και αιτίας. Τον έβαλε ο κ. Τσιχριτζή παρατηρητή ακόμα και στην Άμφισσα
Άρχισε λοιπόν ο πόλεμος των παρατηρητών. Για σκέψου ένας χθεσινός παρατηρητής ( ο πιστολέρο) να κρίνει την ιστορία των παρατηρητών που είναι ο κ. Αδάμ.
Ο Ελύτης κάπου γράφει " ...τις ιδέες μας τις πετάμε μόλις αρχίσουν να μας ενοχλούν σαν τις χαρτοπετσέτες "  
Θα έλεγα να μελετήσουν τα λόγια αυτά οι δυο παράγοντες που μαλώνουν για το αξίωμα του παρατηρητή. Αλλά φοβάμαι ότι θα μπερδευτούν. Γι αυτό ας συνεχίσουν να υπηρετούν την ίδια τακτική και ας αφήσουν στην άκρη τις αρχές . Και ας συνεχίσουν να μένουν πιστοί στο ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.