Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Κύριε Ντάγκλας έχετε την δυνατότητα να του πάρετε την σφυρίχτρα;

Παρακολούθησα τον αγώνα της ομάδας του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό και αισθάνθηκα την αηδία να με πνίγει.
Ένας απίθανος διαιτητής ( επειδή η ένωσης Γρεβενών ψήφισε Σοφοκλή Πιλάβιο και Γιώργο Σαρρή το όνομα του βρίσκεται στον κατάλογο των διαιτητών της Σούπερ Λίγκα) δημιούργησε μια κατάσταση αναξιοπιστίας στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που πρέπει επιτέλους να προβληματίσει αυτή την κυβέρνηση που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και έτσι γίνονται όλες αυτές οι αδικίες που κάποτε θα ξεσπάσουν οι φίλαθλοι και θα έχουμε επεισόδια .
Ο διαιτητής ονομάζεται Θάνου Δημήτριος και προέρχεται από την ένωση Γρεβενών που ο νομός έχει κατοίκους 38.000. Που σημαίνει εκ των αριθμητικών δεδομένων το ποδόσφαιρο εκεί πρέπει να βρίσκεται σε βρεφική κατάσταση. Και από τον βρεφικό σταθμό μας ξεπετάχτηκε ένας διαιτητής μα τι διαιτητής. Και δεν στέκομαι στο πέναλτι που δεν έδωσε μα ούτε και σε αυτό από φόβο λιντσαρίσματος έδωσε.Αλλά γενικά στην διαιτησία που άφησε τον Λεβαδειακό ελεύθερο να κάνει ότι θέλει Πιστεύω δε ότι αν ο αγώνας γινόταν στη Λιβαδειά δεν είχε καμία τύχη ο Παναθηναϊκός.
Σε μια εποχή που έχουμε ένα ποσοστό ανεργίας τεράστιο να μη πηγαίνει κανένας στη σχολή διαιτητών. Γιατί όταν έχεις διαιτητή από τα Γρεβενά και δεν έχεις από τον Νομό Μεσσηνίας και Αχαϊας αυτό τα λέει όλα.
Και αυτόν τον προπονητή του Λεβαδειακού αν δεν μπορεί να μιλάει να μη βγαίνει στο γυαλί. Γιατί φανερώνει την πλήρη άγνοια του γύρω από το ποδόσφαιρο.
Κύριε Ντάγκλας έχετε την δυνατότητα να του πάρετε την σφυρίχτρα; Πιστεύω ότι αδυνατείτε και το κυριότερο αυτός μπορεί να σας στείλει στην Σκοτία.
Κύριε Αλαφούζο να κάνετε υπομονή γιατί όταν θα αρχίσουν οι αγώνες της Α Ε Κ θα τους έχετε και αυτούς παρέα. Και εκεί η αδικία θα προχωρήσει περισσότερο μια και οι διαιτητές θέλουν να δώσουν εξετάσεις για να πάνε στην Σούπερ Λίγκα.