Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Ο Νικηφόρος δεν φοβάται ούτε πολικά μα ούτε και αθλητικά κατεστημένα


Ο Κωστάκης Λάμπρου με χαρακτήρισε Εφιάλτη που σημαίνει :

.
Εφιάλτης   ΗΤΑΝ Αρχαίος Ελληνας γιος ΤΟΥ Ευρυδήμου. Όπως αναφέρει ο Ηρόδοτος παρουσιάστηκε ΣΤΟΝ Ξέρξη ΚΑΙ ΤΟΥ υπέδειξε ΤΗ Στενή ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΟΥ έφερνε ΑΠΌ ΤΟ Όρος Καλλίδρομο στις Θερμοπύλες ΚΑΙ ανέλαβε ΝΑ οδηγήσει ΑΠΌ κει πολυακουσμένα Πέρσες ΓΙΑ ΝΑ χτυπήσουν ετσι ΑΠΌ ΤΑ νώτα πολυακουσμένα Σπαρτιάτες ΤΟΥ Λεωνίδα (480 π.Χ.).          
Για την κυκλωτική κίνηση των Περσών επιλέχθηκαν οι 10.000 επίλεκτοι φρουροί του βασιλιά, γνωστοί και ως " Αθάνατοι ", με αρχηγό τους τον Υδάρνη. Οι Πέρσες ακολούθησαν τον Εφιάλτη με τη δύση του ηλίου. Όλο το βράδυ ακολούθησαν το μονοπάτι που τους οδηγούσε ο Έλληνας προδότης. Το όνομα αυτού του στενού περάσματος ήταν Ανοπαία Ατραπός και, επειδή και οι ελληνικές δυνάμεις του βασιλιά Λεωνίδα γνώριζαν την ύπαρξη του, είχαν θέσει ως φρουρούς του περάσματος 1.000 Φωκείς.
Οι Πέρσες απώθησαν τους Φωκείς και κύκλωσαν τους Έλληνες. Ο Εφιάλτης είχε εκπληρώσει το ρόλο του. Για τη πράξη του αυτή ο Πέρσης αυτοκράτορας του έδωσε μια μεγάλη χρηματική ανταμοιβή.

Στην περασμένη Γενική Συνέλευση του Ολυμπιακού Λουτρακίου για την ανάδειξη της Νέας διοίκησης είχα στείλει μια επιστολή με την οποία ζητούσα η γενική Συνέλευση να πάρει θέση επάνω στην διαγραφή μου.
Το σώμα έβγαλε πρόεδρο της συνέλευσης τον κ. Κωστάκη Λάμπρου (και δυστυχώς δεν ήταν η πρώτη φορά) που ήταν κατηγορούμενος σε μια υπόθεση ατασθαλιών που είχαν γίνει σε βάρος της ομάδας του Ολυμπιακού.
Το κατεστημένο για να δείξει ότι οι μη γηγενείς δεν έχουν θέση όρισε τον κ. Κωστάκη πρόεδρο της συνέλευσης και αυτός έκρινε να μη διαβαστεί η επιστολή μου.
Το σώμα όρισε το διοικητικό συμβούλιο να εξετάσει την περίπτωση μου. Βέβαια όλα αυτά ήταν προφάσεις μια και εγώ δεν είχα κληθεί τότε που με διέγραψαν ούτε να απολογηθώ αλλά ούτε και να λάβω γνώση τίποτα για την διαγραφή μου. Έγινε εν κρυπτών κατά παράβαση του καταστατικού. που σημαίνει και παράβαση του νόμου.
Και η διαγραφή μου έγινε από τους παρακάτω κυρίους όπως θα διαβάσετε στο πρακτικό που έγραψε ο κ. Κωστάκης Λάμπρου που δεν είχε καμία αρμοδιότητα μια και δεν ήταν ούτε καν αναπληρωματικό μέλος. Και η αιτιολογία της διαγραφής μου δεν είχε καμία σχέση με την απόφαση της γενικής συνέλευσης

Όπως παρατηρείτε ενώ το διοικητικό συμβούλιο είχε πάρει εντολή να εξετάσει την πρόταση του κ. Μαρίνη όλως αιφνιδίως με διέγραψαν με μια επιστολή που είχε στείλει στο διοικητικό συμβούλιο του Ολυμπιακού επί προεδρίας του κ. Γιάννη Μπολέτη που δεν είχε καμία σχέση με την απόφαση της Συνέλευσης. Και ο αποστολέας ήταν κάποιος Γεώργιος Μπάκος που ποτέ μου δεν τον είδα στη ζωή μου αλλά όλως τυχαία ήταν φίλος του κ. Κωστάκη.
Επίσης ούτε την επιστολή βρήκα και όλως τυχαία ούτε είχα καν πρωτοκολληθεί. Οι άνθρωποι πλέον είναι ξεδιάντροποι  και προσπαθούν να με πολεμήσουν με ότι μέσον σκεφτούν σαν να είναι οι πανίσχυροι επί της γης. Και βρήκαν παιδάκι για να κάνουν παιχνίδι.
Κάποιοι δε σοβαροί επιχειρηματίες  αφού έπαιξαν ακόμα και ποδόσφαιρο και τίμησαν την φανέλα της ομάδας δυο φορές με ειρωνεύτηκε για την μήνυση που είχα κάνει για τις ατασθαλίες που είχα βρει εδώ και δέκα (10) χρόνια στα ταμεία του Ολυμπιακού. 
Γιατί μόνο στην αθλητική παρεούλα ( κατεστημένο) του Λουτρακίου θα μπορούσαν να διαγράψουν από την ομάδα έναν που βρήκε πόσα χρήματα έχουν κάνει φτερά από το ταμείο και έβαλαν πρόεδρο έναν που έκανε τον ταμία χωρίς να είναι ταμίας 
Και ενώ είχα ξεχάσει την μήνυση και οι πρωταγωνιστές άρχισαν πλέον ανοικτά και να με πυροβολούν και να με ειρωνεύονται. 
Και έλαβα στις 6.Αυγούστου του 2014 την παρακάτω κλήση 




Εδώ σταματώ και συμβουλεύω όλους αυτούς που κατά καιρούς προσπάθησαν με το δικό τους τρόπο να με γελοιοποιήσουν να ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ γιατί υπάρχουν ράμματα για την καμπούρα τους. Και δεν απευθύνουμε μόνο στους ποδοσφαιρικούς παράγοντες του Λουτρακίου.