Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Ο πρωτομάστορας της λάσπης δεν μπορεί να τιν επικαλείται

Γράφει ο κ. Ηλιακόπουλος που τον έπιασε η κ. Γιαννούλη με την κατσίκα στον ώμο 





Το loutraki-press κινείται αταλάντευτα την ίδια πορεία και δεν αλλάζει απόψεις σαν πουκάμισα με στόχο την ευκαιριακή αρπαχτή. Μονοδιάστατα κινείτο, κινείται και θα κινείται με γνώμονα και μόνον το συμφέρον του Λουτρακίου και των πολιτών του, άσχετα τώρα αν κάποιοι που έχουν ταχθεί με τη νέα εξουσία δυσαρεστούνται, με τις ίδιες θέσεις που πρόσφατα επικροτούσαν γιατί αφορούσαν τους αντιπάλους τους. Στον έβδομο χρόνο του loutraki-press αυτοί που λένε πρώτα ο τόπος, δεν είναι περισσότεροι από μια χούφτα άνθρωποι. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, με προτεραιότητα την προσωπική κονόμα ή αρπαχτή ο καθένας, ποιο άραγε είναι το μέλλον αυτού του τόπου; Ψιλά γράμματα μεν, αλλά μήπως ήλθε η ώρα να αρχίσετε να το σκέφτεσθε και να ανακρούσετε πρύμναν ανθρωποειδή, γιατί τον τόπο τον βουλιάξατε;»
(050814)

«Εκλογές κάθε Κυριακή να γίνονταν στο δήμο Λουτρακίου, ο βετεράνος(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου θα έβλεπε πάντοτε την πλάτη του Γιώργου Γκιώνη. Γι’ αυτό και στη Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών λένε καλώς τον πελάτη και το χάρηκαν περισσότερο από τον ίδιο τον Παύλο Παύλου που πέρασε στο β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών.»
(010614)

«Χαμός, χθες, με την αποκάλυψη του loutraki-press για τη λάσπη που ρίχνει το εργοστάσιο στο νεοεκλεγέντα δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη. Πέραν από το γεγονός ότι πήραν φωτιά τα τηλέφωνα, αποδεικνύεται ότι περισσεύει ο σεβασμός. Εύκολα μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας τί πρόκειται να γίνει ολόκληρη την πενταετία.»Πώς να πάει μπροστά αυτός ο τόπος;




Λάσπη σημαίνει ανήθικη κατηγορία που δεν ευσταθεί 
ανθρωποειδή αυτός που έχει ανθρώπινα χαρακτηριστικά και μοιάζει με άνθρωπο. 
Σχολιασμός Νικηφόρου 

Το κακό με μένα είναι ότι απαντώ σε αυτούς που θέλουν να μας κάνουν τον κριτή με τα δικά τους γραπτά. Και δεν είναι δυνατόν Πανούλη μας να αναφέρεσαι σε λάσπη όταν εσύ είσαι ο πρωτομάστορας στην κατασκευή αλλά και στο πέταμα της. Και σου παρουσιάζω δικά σου γραπτά για να τα έχεις με τους Λατίνους που έχουν υποστηρίξει ότι τα γραπτά μένουν.  
Και εδώ θέλω να υποστηρίξω ότι δικαιολογημένα τα έχεις με τον κ. Παύλου β γιατί είναι και ο μοναδικός που δεν σε άφησε να αλωνίζεις. Και αν συνέχιζε να ήταν Δήμαρχος θα είχες πάει σε άλλη παραλία να παίξεις με τα ...κουβαδάκια σου αλλά και με τους δημότες και τους δημοτικούς άρχοντες άλλου του Δήμου και όχι μόνο με αυτούς  του Δήμου  Λουτρακίοου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων  Και στην σημερινή μας πανάκριβη εποχή τα πουκάμισα είναι ακριβά και κανένας δεν τα αλλάζει πολύ εύκολα. Βέβαια εσύ αποτελείς εξαίρεση και για το λόγο αυτό τα γραπτά; αλλάζουν συνεχώς...
Και οι δημότες εδώ δεν μοιάζουν με άνθρωποι αλλά είναι. Τώρα γιατί σε ανέχονται θα μου πεις. 
Αυτό είναι ένα πρόβλημα  που έχει και την λύση του :Μα γιατί δεν σε διαβάζουν...