Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Η αρχή φανερώνει τον άνδρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που με αναγκάζει ο πρόεδρος του δημοτικού σταδίου να γράψω καλά λόγια για τα επιτεύγματα του. Γιατί μπορεί να είναι φίλος μου αλλά όμως έχω και ένα πολύ μεγάλο ελάττωμα που δυστυχώς δεν μπορώ να το ξεπεράσω Προσέχω πολύ όταν γράφω επαίνους για δικούς μου ανθρώπους για να μη τους εκθέσω από την μια και να μη εκτεθώ εγώ  από την άλλη.Να γιατί χρησιμοποίησα το ρήμα αναγκάστηκα. Ο Γιώργος ο Φιλιππακόπουλος όταν γεννιόταν οι Ουρανοί ήταν ανοιχτοί και έτσι ακούστηκε η φωνή που τον χαρακτήρισε στη ζωή. Θα πολεμάς μια ολόκληρη ζωή για τα νιάτα.
Αυτά που έχει πετύχει ο φίλος μου ο Γιώργος επάνω στα γήπεδα και με τα ποσά που ξόδεψε πρέπει να γραφτούν στο βιβλίο Γκίνες χωρίς να  υπερβάλω καθόλου.
Και έρχεται τώρα και κλείνει μια συμφωνία με την ομάδα της Ερμιόνης που παίζει στο πρωτάθλημα της Β εθνικής κατηγορίας που τους αγώνες τους πρώτους  επειδή το γήπεδο τους δεν είναι έτοιμο ) και τους μεγάλους  με την Α Ε Κ και τον Απόλλωνα κ.λ.π που θα έχουμε φιλάθλους πολλούς θα γίνουν στο δημοτικό στάδιο. Που αυτό σημαίνει κ. Πνευματικέ τουλάχιστον επτά κρουαζιερόπλοια μια και μόνο με την Α Ε Κ και τον Απόλλωνα θα έρθουν πάνω από 15.000 φίλαθλοι που σημαίνει ποδοσφαιρικός χειμερινός τουρισμός. Και κάποιοι απίθανοι προσπαθούν αυτή  την τεράστια επιτυχία να την μειώσουν. Μας είχατε ζαλίσει στην τηλεόραση με τα κρουαζιερόπλοια  και ένας άνθρωπος με μια συμφωνία πέτυχε αυτό που ο κ. Νανόπουλος είχε σημαία. Βέβαια και οι άλλοι αγώνες θα έχουν κίνηση που θα ξεπερνούν κατά μέσο όρο τους 1500 φιλάθλους. Που θα είναι τουρίστες του ποδοσφαίρου.
Να γιατί χρησιμοποίησα ως τίτλο του άρθρου τα λόγια του Πιττακού του Μυτιληναίου. Αρχή άνδρα δείκνυσι  Που σημαίνει η εξουσία δείχνει ποιος είναι ο άνδρας ( τότε δεν υπήρχαν οι γυναίκες στην εξουσία. )