Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Δεν χρειάζεται να έχει μόνο καλή ομάδα. Και διοίκηση που να προλαβαίνει τους αγανακτισμένους που μερικές φορές είναι και χωρίς αιτία.


Η Α Ε Κ γράφουν οι εφημερίδες έκανε πολύ καλή εμφάνιση στον αγώνα τον φιλικό που έδωσε στο Ο Α Κ Α με αντίπαλο την ομάδα της Ρώμα.
Προσωπικά είδα το παιχνίδι από την τηλεόραση του αγώνα της Α Ε Κ με την Νίκη Βόλου και ενθουσιάστηκα. Και σε μια άλλη χώρα εκτός της Ελλάδας θα ήταν βεβαία η άνοδος της ομάδος της Α Ε Κ στην Σούπερ Λίγκα. Μα εδώ έχουμε Ελλάδα που βγαίνει ένας πρόεδρος της Ε Π Ο και καταφέρεται εναντίον ενός τηλεοπτικού σταθμού  ( Σκάι) και δεν μπορεί να δει ότι οι διαιτητές στη χώρα μας σφυρίζουν οι περισσότεροι μα τα μάτια τελείως κλειστά.
Φέρανε τον Ντάγκλας στην Κ Ε Δ  από την Σκοτία και μαζί του τον Σωμαρακάκη από την Αθήνα ( μεταγραφή από την Κρήτη )  που όποιος ερευνήσει τους λόγους που αναγκάστηκε να κρεμάσει την σφυρίχτρα του έπρεπε να μη έχει καμία θέση με την διαιτησία.
Και τον δικό μας τον Κορίνθιο τον Δημητράκης τον Γκρούτση που έπρεπε να είχε αποβληθεί από το σώμα των διαιτητών γιατί υπήρξε το 2009 έμμισθος γενικός  αρχηγός της Κορίνθου ( εποχή Μπιτούνη Παναγιώτη Τσουμάνη). Επίσης την ίδια εποχή γινόντουσαν και οι εκλογές της ένωσης και ο κ. Γκρούτση ήταν ο δεύτερος οπλαρχηγός του προεκλογικού αγώνα του κ. Τσιχριτζή. ( Ο πρώτος ήταν ο Γιώργος Δούρος που για να μη του κακοφανεί  γιατί έδιωξαν αυτόν και κράτησαν τον Μπριάκο τον όρισαν παρατηρητή του αγώνα Ο Φ Η – Παναιτωλικού)
Επίσης ο κ. Γκρούτσης στις εκλογές αυτές για την ένωση δήλωσε στην τοπική εφημερίδα Σφήκα ότι η ομάδα της Κορίνθου δεν μπορεί να πάει ψηλά γιατί ο τότε πρόεδρος της ένωσης κ. Νίκας έκανε αντιπολίτευση στον τότε πρόεδρο κ. Βασίλη Γκαγκάτση. Και αυτά τα είπε ένας άνθρωπος της διαιτησίας που ήταν μέλος της Κ Ε Δ και επί εποχής Γκαγκάτση. Με απλά Ελληνικά ο κ. Γκρούτσης δήλωσε ότι τους πρωταθλητές τους βγάζει ο Γκαγκάτσης.
Και πιστεύουν οι φίλαθλοι της Α Ε Κ ότι αν έχεις καλή ομάδα δεν υπάρχουν εμπόδια για την κατάκτηση του τίτλου  και των προνομιούχων θέσεων Και έζήσαν αυτοί καλά και οι …ΑΕΚτζήδες πολύ χειρότερα.
Επειδή χρόνια αμέτρητα παρακολουθώ την διαιτησία μπορώ να υποστηρίξω εδώ ότι χάνονται ταλέντα τεράστια γιατί η επιλογή γίνεται ακόμα από τα τοπικά πρωταθλήματα.
Προσωπικά πιστεύω ότι ο Βασίλης Παπαφίλης ήταν ένα από τα μεγαλύτερα διαιτητικά ταλέντα που έχω δει  Και όμως βρήκαν τρόπο και τον καθάρισαν. Ο Παντελής Χονδρόπουλος και αυτός κόπηκε γιατί ήταν ανεξάρτητος. Ο Βασίλης Αστερής σήμερα έπρεπε να παίζει πρώτη εθνική.
Προβλέπω τι θα γίνει με την Α Ε Κ με τις υπάρχουσες προϋποθέσεις . Ένας διαιτητής θα τους σφάξει και μάλιστα αυτό θα γίνει  με γηπεδούχο την Α Ε Κ. Οι «δήθεν» αγανακτισμένοι φίλαθλοι θα δημιουργήσουν επεισόδια και ο ρόλος του δήμιου θα είναι εύκολος για να πάρει το κεφάλι.
Οι διοικούντες σήμερα την ομάδα δεν έχουν καταλάβει ότι όλα έχουν αλλάξει. Και γι αυτό πρέπει να καθίσουν και να μελετήσουν τον τελικό του κυπέλλου Α Ε Κ – Ατρόμητου Περιστερίου που έγιναν αυτά τα επεισόδια χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αιτία.
Και αν ο Κερκυραίος Διαιτητής  Τάσος Κάκος εφάρμοζε τον κανονισμό η Α Ε Κ δεν θα έπαιρνε το κύπελλο..
Συμπέρασμα Δεν χρειάζεται να έχεις μόνο καλή ομάδα. Πρέπει να έχεις και διοίκηση που να προλαβαίνει τους αγανακτισμένους.