Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Να καταργηθούν τα φανάρια κυκλοφορίας για λόγους ασφαλείας των οδηγών

Θα ήθελα να έκανα μια πρόταση προς τους αρμοδίους που θα είναι συμφέρουσα  σε όλους μας.
Να καταργηθούν τα φανάρια κυκλοφορίας στο Λουτράκι γιατί τώρα που λειτουργούν γίνονται άκρως επικίνδυνα.
Και θα σας εξηγήσω γιατί είναι πολύ εύκολο να με παρεξηγήσουν  και μάλιστα έτσι που είναι τεταμένες οι σχέσεις μου με το κατεστημένο που διοικεί το Λουτράκι πολύ φοβούμαι ότι είναι ικανοί οι γηγενείς να βγουν με πιο δικαίωμα ένας ξενομερίτης κάνει προτάσεις . Γιατί αυτούς τους θέλουμε μόνο να δίνουν κίνηση στην αγορά.να πληρώνουν στο δήμο και για τίποτα άλλο.
Βέβαια υπάρχει μια εξαίρεση Η Αλεπού της Περαχώρας που ο επίσημος δημοσιογράφος κ. Ηλιακόπουλος τον ξεφώνισε αφού του έδωσε τον χαρακτηρισμό της Καλαματιανής αλεπούς μια και ο άνθρωπος ( ο κ. Αντωνάκης Κουκουλάς) αν και είναι Καλαματιανός το κατεστημένο δεν τον θεωρεί ξενομερίτη γιατί φρόντισε να τα έχει καλά με τις δυο από τις τρεις βούλες ( σφραγίδες) Που είναι του Δήμου και της εκκλησίας.
Και επανέρχομαι ως προς τα φανάρια. Αν είσαι πρώτος στα φανάρια που είναι στο ποτάμι και φύγεις κανονικά μόλις ανάψει το πράσινο σου τότε υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να φιληθείς με κάποιο αυτοκίνητο που έρχεται από την παραλία που φαίνεται ότι το φως της θάλασσας εμποδίζει τον οδηγό να διακρίνει το κόκκινο από το βαθύ πράσινο.Στο συνεδριακό κέντρο η σύγκρουσης μέχρι
τώρα δεν έχει γίνει από λόγους καθαρά συμπτώσεως Τα δε φανάρια της σχολής μηχανικού είναι τα μόνα που εξυπηρετούν. Γιατί βλέπεις πολύ καλά αυτούς που κινούνται στη Λεωφόρο Αθηνών  και λαμβάνεις τα μέτρα σου. Βέβαια όλα αυτά ισχύουν για τα αυτοκίνητα. Τα μηχανάκια είναι εκτός νόμου κανόνων και διατάξεων.
Με την κατάργηση των θα έχουμε πολλά κέρδη. Δεν θα πληρώνουμε ρεύμα. Ο οδηγός δεν θα βασίζεται στην βοήθεια κανενός παρά μόνο στη δική του.  Με την κατάργηση των θα θα φαίνεται η ανυπαρξία της αστυνομίας