Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Άκουσα ...είδα ...διάβασα και κρίνω για να κριθώ

Θυμάμαι κατά την περσινή ποδοσφαιρική είχα πάει στα Εξαμίλια και παρακολούθησα τον αγώνα  Ολυμπιακου Λουτρακίου ( ήταν τιμωρημένος) με τον Πέλοπα Κιάτου. Και εκεί είδα ένα νεαρό επόπτη που κατακύρωσε ένα τέρμα που η μπάλα είχε περάσει την γραμμή του τέρματος. Κάθισα ένα ολόκληρο ημιχρόνιο πίσω του και τον παρακολούθησα Δεν μπόρεσα να του βρω ούτε ένα λάθος. Τον είδα και ως διαιτητή και ήταν το ίδιο άψογος. Και έγραψα τότε ότι έχουμε ένα σπουδαίο διαιτητικό ταλέντο. Και η Κ Ε Δ συμφώνησε με την δική μου άποψη και τον χρησιμοποίησε μέχρι σήμερα σε εννέα (9) αγώνες για το πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας. Νομίζω ότι είναι έτοιμος για να παίξει αγώνες στη Σούπερ Λίγκα 

Άκουσα αλλά ποτέ δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο ήταν στο τηλέφωνο για να εγκρίνει την εκλογή του κ. Γκιρτζίκη ( όνομα πολύ δύσκολο) Κωνσταντίνου για την θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας του ποδοσφαίρου. 
Είμαι βέβαιος ότι πολύ από τους συμβούλους ούτε το όνομα του δεν θα μπορούν να προφέρουν. 
Αλλά δεν έχει καμία σημασία που πολλοί από τους συμβούλους έχουν να πατήσουν το πόδι τους στην οδό Νοταρά 48 από την ημέρα που έγιναν συμβούλιο.
Αυτή είναι η επιτυχία στον άνθρωπο Να σε αναζητούν.  


Διάβασα ότι ο γενικός αρχηγός της Κορίνθου.--Δημοσιογράφος--Πρωταγωνιστής και στις δυο εκλογές του κ. Τσιχριτζή τον όρισαν παρατηρητή διαιτησίας σε αγώνα Β εθνικής κατηγορίας Αυτό αποτελεί προσβολή για τον αγωνιστή τον ανιδιοτελή τον εργάτη της διαιτησίας. Όλοι θα καταλάβατε ότι αναφέρομαι στον Δημήτρη Γκρούτση αυτό τον άνθρωπο που εργάζεται για την διαιτησία συνεχώς ακόμα και με το ταξί του. Και όλα αυτά για ένα πεντακοσάρικο ρε γαμώτο.