Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Άκουσα .. είδα ...διάβασα για να κρίνω

Για να είμαι σωστός πρέπει να σας γνωρίσω ότι και στο γήπεδο του Κιάτου είχαμε πυγμαχικό αγώνα και μάλιστα έπεσαν πολλά "μπουκέτα μεταξύ τυων παικτών υου Πέλοπα Κιάτου και των παικτών του Α Ο Ζευγολατιού.. Σκέφτηκαν οι ποδοσφαιριστές ότι δεν πρέπει να υστερούν από αυτούς της Θύελλας Πετρίου και της Κορίνθου. Μόνο που στο Πετρί  είχαμε και την ανάμειξη και φιλάθλων. . Επεισόδια μάθαμε ότι έγιναν και στο  Δερβένι.  
Το μόνο παρήγορο εδώ είναι ότι σε οχτώ παιχνίδια   της πρώτης κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος  είχαμε επεισόδια στα  τρία Ποσοστό 37,5%. Επομένως έχουμε μειοψηφία και αυτό είναι παρήγορο. 


Άκουσα και όρκο δεν μπορώ να πάρω.πλην όμως μου το είπε κάποιο σοβαρός άνθρωπος που έχει μάθει να μη ασχολείται με κουτσομπολιά. Ερωτηθείς ο κ. Σωτήρας Μαυρονάσος γιατί δεν φεύγει από την προεδρία της ομάδας Αυτός απάντησε ότι εκεί θα μείνει γιατί αν φύγει πρέπει να πληρώσει με κάποιους άλλους προέδρους οφειλές της ομάδος προς δημόσιο που φτάνουν σε αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Καλό λοιπόν θα είναι να μάθουμε πόσο είναι το χρέος αυτό που τρομάζει τον Σωτήρα και μαζί με αυτόν και τους  προκάτοχους του αλλά και  μετά από αυτόν. 


 Από το βήμα αυτό κ. Γιαννίκο είχατε πει ότι αλλοίμονο αν δεν μπορούμε εμείς που διοικούμαι σήμερα την ομάδα της Κορίνθου που βρίσκεται στο τοπικό πρωτάθλημα να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας. Και όχι μόνο δεν μπορέσατε αλλά το βάλατε στα πόδια. Και αφήσατε πίσω σας καμμένη γη.Είπατε δε κάποιους χρησμούς που δεν έχουμε μαντικές ικανότητες για να τους εξηγήσουμε.
Αλλά όμως αυτό που είναι χειροπιαστό είναι που χωρίς να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες έγινε χρέωση στην ομάδα της Κορίνθου ένα της τάξεως των 87.000 ευρώ Και αυτό το τεράστιο σκάνδαλο το αφήσατε να αιωρείται Και το σπουδαιότερο ο Σωτήρας της Κορίνθου δεν λέει λέξη Θα υποχρεωθείτε όλοι να απαντήσετε. Γι αυτό να είσαστε βέβαιοι.