Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Πως θα συνεργαστούν παλαιοί φίλοι που έγιναν εχθροί;

Να τι είπε η Ραχήλ Μακρή στο Γιώργο Τράγκα σε τηλεοπτική εκπομπή :


 Πολύ σοβαρές καταγγελίες έκανε η ανεξάρτητη βουλευτής Ραχήλ Μακρή μιλώντας στον Γιώργο Τράγκα και στην Απαγορευμένη Ζώνη.
Αναφερόμενη στους λόγους που την οδήγησαν εκτός ΑΝΕΛ είπε ότι έβλεπε να εισπράττει όλο και μεγαλύτερη δυσαρέσκεια από το κόμμα της λόγω του κοινοβουλευτικού ελέγχου που συνεχίζει να ασκεί σε μεγαλοεπιχειρηματίες.

Μάλιστα είπε ότι πριν λίγο καιρό ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος της είπε ότι με τις ερωτήσεις που καταθέτει στη Βουλή, ενοχλεί ισχυρούς επιχειρηματίες που μπορούν να καταστρέψουν το κόμμα!

Τι είπε για την καταγγελία του Χαϊκάλη η Ραχήλ Μακρή 


Αμφιβολίες και επιφυλάξεις για το θέμα της απόπειρας χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη, εξακολουθεί να εκφράζει από χθες η ανεξάρτητη βουλευτής (και πρώην ΑΝΕΛ) Ραχήλ Μακρή.

Μιλώντας στο περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό «Tηλε-Επιλογές» των Σερρών είπε ότι  διατηρεί «πολλές επιφυλάξεις για την υπόθεση αυτή» και ότι γνωρίζει τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Όπως είπε ο Αποστολόπουλος ήταν στενός συνεργάτης και φίλος του Καμμένου. Υποστήριξε η ανεξάρτητη βουλευτής ότι αυτό το θέμα «βολεύει το τάργκετ γκρουπ της συνωμοσιολογίας».
Αν αποδειχθεί μετά τις εκλογές ότι δεν είναι αλήθεια, είπε η Ραχήλ Μακρή, οι ΑΝΕΛ θα έχουν μπει στην Βουλή ξεγελώντας τον Ελληνικό λαό και αυτοί θα έχουν βουλευτική ασυλία. Γι' αυτό πρέπει η δικαιοσύνη να διαλευκάνει άμεσα την υπόθεση».
  
Σχολιασμός Νικηφόρου 
Στον ίδιο κυβερνητικό σχηματισμό θα είναι η Ραχήλ με τον Παύλο και με 
 τον Πάνο   --τον φίλο του Δεσπότη Θεσσαλονίκης που 
έβγαλε προεκλογικό λόγο για χάρη του από την ωραία Πύλη  -- και που δεν 
ζει ο Ντίνος ο Ηλιόπουλος--για να μας πει το υπέροχο "είμαστε μια ωραία 
ατμόσφαιρα" Προσοχή να μη τους ματιάσουμε και το ξεμάτιασμα είναι 
ακριβό.