Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Ξυπνάτε παράγοντες που κοιμάστε μια ολόκληρη ζωή


Αυτά έγραφα την Παρασκευή φίλε Στράτο Μαραγκέ βραβευμένο από τον νεκροθάφτη του Κορινθιακού ποδοσφαίρου Μιχάλη Ταιχριτζή 


Άγιοι Θεόδωροι --Αστέρας Δερβενίου
Διαιτητής ο Κεφιλής που από την μια δεν έχει την πείρα  γι αγώνες"υψηλού κινδύνου"  και από την άλλη πρόσφατα σε ένα αγώνα για το πρωτάθλημα τα είχε κάνει μούσκεμα. Τώρα κάθε παιχνίδι έχει τεράστια σημασία και η ανύπαρκτη επιτροπή με τους ορισμούς που κάνει προκαλεί. Και ο Αστέρας Δερβενίου έχει πληρώσει πολύ ακριβά όλους αυτούς τους επιπόλαιους ορισμούς. 

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Πληρώνετε τις αποδοκιμασίες που κάποιοι αγανακτισμένοι φίλαθλοι έκαναν σε βάρος του Λουδοβίκου 14ου που θεωρεί ότι αυτός είναι το ποδοσφαιρικό κράτος . Επίσης τολμήσατε να κάνετε καλή ομάδα χωρίς να ρωτήσετε κανέναν. Γιατί θα μπορούσατε με ένα τηλεφώνημα να μαθαίνατε τι έπαθε ο πρώην πρόεδρος της Κλένιας Πίπιλος που τόλμησε να διεκδικήσει πρωτάθλημα από την ομάδα του κ. Επειδής. 
Αφού ακόμα και από τον Άρη κατέβηκαν μοτοσυκλέτες παράξενες αφού κανένας δεν συγκράτησε αριθμούς αφού δεν έχουν στον Άρη αριθμούς κυκλοφορίας. 
Και οι αλήτες ( έχουν και εκεί αλήτες) έσπασαν το κεφάλι του γυμναστή της ομάδας της Κλένιας χτύπησαν τον προπονητή της ομάδας και έσπασαν το παρμπρίζ Και όταν οι διοικούντες της ομάδας πήγαν να αποχωρήσουν ο ευρισκόμενος στο χώρο των επεισοδίων ο γενικός γραμματέας κ. Επειδής  ως θεατής έκανε την επέμβαση του λέγοντας το ιστορικό " Αν φύγετε θα μηδενιστείτε" Και το έκανε αυτό γιατί αν δήλωνε αδυναμία να λάβει μέρος στον αγώνα περισσότερες πιθανότητες είχε να μηδενιστεί η ομάδα του. 
Αλλά και αν γινόταν άλλη μέρα ο αγώνας δεν θα είχε καμία τύχη η ομάδα του κ. Επειδής Γιατί δεν αρκέστηκαν οι αλήτες που είχαν κατέβει από τον Άρη και χειροτόνησαν τους Κλενιάτες μόνο με τα επεισόδια που έγιναν έξω από το γήπεδο αλλά είχαμε και συνέχεια Έσπασαν το στέγαστρο του πάγκου της ομάδας
Και τιμωρήθηκε η ομάδα του κ. επειδής με τέσσερις αγωνιστικές να παίξει εκτός έδρας.Με μια μικρή όμως λεπτομέρεια  οι δυο ομάδες που θα έπαιζε η ομάδα του κ. Γενικού είχαν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Έτυχε και συμπτωματικά πέτυχε Και έτσι η ομάδα του κ. Επειδής πήρε το πρωτάθλημα. Και με το ξύλο και με αποκλεισμούς διαιτητών ( Βασίλης Αστερής) 

Στράτο Μαραγκέ 

Αυτούς όχι ψήφισες αλλά αγωνίστηκες για να κερδίσουν τις εκλογές για να σε ορίζουν διαιτητές που σε αδικούν γιατί αυτοί που τους ορίζουν δεν λαμβάνουν υπόψη τους τις ικανότητες των ούτε και την σοβαρότητα των αγώνων για ομάδες όπως είναι ο επαρχιακός Αστέρας .Δική σου ήταν η επιλογή και δεν μπορείς να διαμαρτύρεσαι