Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Για να πολεμήσεις ένα σάπιο σύστημα πρέπει να είσαι σωστός εσύ


Αυτή είναι μια εφημερίδα της Θεσσαλονίκης που θέλω να την υποστηρίξω αλλά δεν μπορώ γιατί δεν μπορώ από κάπου  να πιαστώ. Ευτυχώς που ο διαιτητής από την Ήπειρο ήταν ανίκανος και από την άλλη η ομάδα της Καλλονής στο δεύτερο ημιχρόνιο ήταν πέρα για πέρα ματιασμένη. Και όπως γνωρίζω στην Λέσβο δεν υπάρχουν ξεματιάστρες 
Αν ο Διαιτητής Μπίτσιος είχε την ικανότητα του Γιάχου Σπάθα και Τσιρώνη χωρίς να το καταλάβουν την Κυριακή δεν θα είχε ομάδα να παρατάξει. 
Ο ευέξαπτος Κάτσε έδωσε την ευκαιρία ο διαιτητής να τον αποβάλει. Γιατί αυτός ο τύπος μας βλέπει κάπως παράξενα.
Διαφωνώ με τον Αθανασιάδη γιατί δεν είναι μόνος. Αλλά όμως όταν κάποιος άθλιος βάζει γάβρους στον πάγκο του Ολυμπιακού σε ποιόν δίνει όπλα στην ομάδα ή στον κ. Μαρινάκη;  
Ο προπονητής Αναστασιάδης με αυτά που έκανε σε ποιον έδωσε όπλα; Ο διαιτητής στην περίπτωση αυτή χαρίστηκε ναι ή όχι; 
Παρεξηγήσιμο αυτό που δήλωσε ο κ.Ματζουράκης "Άγγελε σου αξίζει το πρωτάθλημα" Και με την εικόνα που παρουσίασε η Καλλονή στο δεύτερο ημιχρόνιο πολλά μπορεί κάποιος να υποθέσει. Και το γλυκό έδεσε με την απόλυση του προπονητή της Καλλονής. 
Αλήθεια πότε ανακαλύψατε ότι το σύστημα ήταν σάπιο όταν ήταν μέλος του Δ Σ ο Ζαγοράκης;
Για να διορθωθεί το ποδόσφαιρο στην χώρα μας πρέπει η ΕΠΟ να εκλέγεται από τα σωματεία και όχι από τους προέδρους. γιατί αυτοί είναι το σύστημα και κανένας Μαρινάκης 
Όταν παραιτείται ο πρόεδρος της Ε Π Ο από ευθιξία  και όλοι οι σύμβουλοι παραμένουν στην θέση τους αυτό σημαίνει κατάντια. 
Ο διαιτητής Μήτσιος είναι η τελευταία τρύπα του κλαρίνου. Ένας άνθρωπος που δεν θα μπορούσε αν δεν είχε τον Μπριάκο να κάνει βήματα μέσα στο χώρο της διαιτησίας.
Γιατί μόνο να μπουσουλάει είναι ικανός. 
Αλλού λοιπόν π[ρέπει να στοχεύετε κ. πρόεδρε του Π Α Ο Κ Στην αλλαγή των ανθρώπων που συνθέτουν το Δ Σ της Ε Π Ο. Αυτό είναι αδύνατον γιατί ο πλέον αντιδραστικός στην αλλαγή αυτή είναι ο παράγοντας της ομάδας του πιο μικρού χωριού που ψηφίζει τον πρόεδρο της Ένωσης που είναι πανίσχυρος στην εκλογή αυτού του συστήματος. . . 
Γιατί εδώ ταιριάζουν απόλυτα τα λόγια του Λένιν. "Δεν με φοβίζει ο τραπεζίτης .Αυτόν μπορώ να τον αντιμετωπίσω. Εκεί που δυσκολεύουμε είναι ο γιος της πλύστρας που ακολουθεί τον τραπεζίτη."